MISTERIOZNA SMRT

Obitelj Britt Lapthorne opet u Dubrovniku: Došli smo otkriti istinu o smrti naše kćeri!

Očito je da policija radi jako malo na otkrivanju okolnosti Brittina nestanka. Mi smo tu kako ubrzali policijski posao, izjavio je otac Dale

Roditelji nestale Australke Britt Lapthorne vratili su se u Dubrovnik tvrdeći da je istraga o smrti njihove kćeri "zametnuta u nekoj ladici".

Dale i Elke Lapthorne u Dubrovniku borave na drugu obljetnicu njezina nestanka.

"Očito je da policija radi jako malo na otkrivanju okolnosti Brittina nestanka. Mi smo tu kako ubrzali policijski posao", prenosi Herald Sun izjavu oca Dalea.

"Već smo dobili informacije kako je policija bijesna što smo se vratili. Slučaj je bačen u ladicu i mi smo došli u Dubrovnik kako bismo spriječili da se to dogodi", kažu roditelji nestale 21-godišnje Australke.

Podsjetimo, Britt Lapthorne nestala je 2008. godine. Prema priči svjedoka, Australka je napustila jedan dubrovački noćni klub sa skupinom prijatelja, nakon čega joj se zameo svaki trag.

Tijelo je pronađeno u uvali Danče mjesec dana kasnije. No zbog lošeg stanja tijela, obdukcijom se nije mogao ustvrditi točan uzrok smrti.

Od samog početka istrage, obitelj nestale Australke kritizirala je rad hrvatske policije, nazvavši ga neprofesionalnim, neskrivajući svoje nezadovoljstvo njihovim radom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 03:13