POSLJEDNJI PUT VIĐENA JE U ZAGREBU

OBITELJ I PRIJATELJI U POTRAZIZA ANOM (26) Jeste li je vidjeli? Nestala bez traga prije tjedan dana

 Facebook

Punih tjedan dana policija traga za 26-godišnjom Anom Topić koja se 24. lipnja udaljila iz Ježevske ulice u Zagrebu, nakon čega joj se gubi svaki trag.

Prema informacijama Nacionalne evidencije nestalih osoba , Ana je visoka 165 cm, ima smeđe oči, ovalno lice i plavu, ravnu kosu. Mršavije je tjelesne građe, a u trenutku nestanka na sebi je nosila bijele tajice i crno-bijelu majicu kratkih rukava sa šarenim, kockastim uzorcima.

Obitelj i prijatelji na Facebooku su pokrenuli grupu 'Nestala Ana Topić molimo za pomoć' u kojoj mole da im se javi ako tko ima kakvih saznanja o njezinom nestanku.

- Ako ste ju negdje uočili, molimo javite nam na broj 0913067897 ili u inbox. Share dalje, molim vas. Svaka informacija je bitna - piše u grupi.

Osim obitelji, sve informacije o nestaloj Ani mogu se dojaviti i u najbližu policijsku postaju ili putem broja 192. Također, informacije se mogu dostaviti i putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..





Ana Topić se u srijedu,24.lipnja,udaljila s adrese Ježevska ulica ,Zagreb,u nepoznato. Zadnji put je viđena u ranim več...

Posted by Nestala Ana Topić molimo za pomoć on Monday, 29 June 2015




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 09:46