VOJNICI U POŽEGI

Objava iz MORH-a: Provedena obuka 19. naraštaja Temeljne časničke izobrazbe

Polaznici su uspješno završili specijalistički dio izobrazbe za intendantsku, tekstilno-tehnološku i prometnu službu
Ilustracija
 Nikša Stipaničev/Cropix

Na obuci 19. naraštaja Temeljne časničke izobrazbe koja je provedena u požeškom Središtu za obuku i doktrinu logistike Zapovjedništva za potporu, svi polaznici su pokazali veliku motiviranost i zavidnu razinu znanja, izvijestilo je u četvrtak Ministarstvo obrane.

Obuka je provedena od 7. siječnja do 16. ožujka te u vremenu od 18. svibnja do 19. lipnja 2020. godine, a polaznici su uspješno završili specijalistički dio izobrazbe za intendantsku, tekstilno-tehnološku i prometnu službu, navodi se u priopćenju.

U specijalističkom dijelu Temeljne časničke izobrazbe, službi borbene potpore, polaznici su stekli temeljna znanja i vještine za obnašanje prve časničke dužnosti, sukladno specijalnosti, te znanja ključna za zapovijedanje vodom kao i znanja potrebna za obnašanje dužnosti u službi i sposobnosti stručnog časnika službe.

Voditelj obuke, pukovnik Dragan Ester, naglasio je kako su svi polaznici pokazali veliku motiviranost tijekom izobrazbe kao i zavidnu razinu znanja tijekom testiranja i provjera.

Skupnik Josip Marijančević, polaznik izobrazbe, rekao je kako je izuzetno zadovoljan predavačima, pristupom na predavanjima i organizacijom specijalističke izobrazbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:34