UDAR S DESNA

'OBOJE STE POLITIČKI MRTVACI' Božidar Alić žestoko se obrušio na predsjednicu Grabar Kitarović i premijera Oreškovića

Alić je poručio predsjednici da je počinila političko samoubojstvo pljunuvši na hrvatske grobove i malobrojne živuće Hrvate svojim ljigavim, sluganskim istupom
Zagreb, 040216.Trg sv. MArka.Glumac Bozidar Alic uoci svoje monodrame koja se treba odrzati u dvorani Lisinski izveo je performans pred Crkvom sv. Marka.Foto: Damjan Tadic / CROPIX
 Damjan Tadic / EPH

Glumac Božidar Alić na svojoj Facebook stranici ošto je kritizirao predsjednicu RH Kolindu Grabar - Kitarović, koja je jučer izjavila: "Da budem sasvim jasna, NDH je bila najmanje nezavisna i najmanje je štitila interese hrvatskog naroda, a ustaški režim bio je zločinački režim".

Samoprozvani "pučki tribun", kako stoji u potpisu njegovog reagiranja, predsjednici Grabar-Kitarović poručio je da "zaboravi na drugi mandat", te da je "počinila političko samoubojstvo pljunuvši na hrvatske grobove i malobrojne živuće Hrvate svojim ljigavim, sluganskim istupom".

"Vi ste institucija hrvatskog naroda! Ponizili ste nas! Ako ste Vi sluga,kao i "premijer" Orešković (koji ne poznaje ne samo hrvatski jezik,već Hrvatsku samu... i koji je došao niotkuda i otići će u nitko i ništa,kao i vi) mi Hrvati to nismo".

U nastavku je Alić poručio predsjednici i premijeru kako su oboje politički mrtvaci i kako "nitko od Hrvata" ne stoji više iza njih.

Alić je poznat po svojim ekstremno desničarskim stavovima koje je već nekoliko puta otvoreno izražavao putem Facebooka.





ZABORAVITE NA DRUGI MANDAT.....gospodjo Predsjednice Republike Hrvatske,danas ste počinili političko...

Posted by Božidar Alić on Monday, April 11, 2016




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 13:25