IZLJEVI EMOCIJA

‘Od svih si nas obranio, ali sebe od Hrvatica nećeš uspjeti!‘: Na ludom dočeku Vatrenih pale i bračne ponude brončanima!

Neke od pripadnica ljepšeg spola na doček su stigle opremljene bračnim ponudama ili izljevima ljubavi prema svojim favoritima

Bračne ponude za Joška Gvardiola

 Damir Krajac/Cropix

Samo na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu Vatrene je večeras dočekalo 80.000 ljudi, dakle ne računajući mnoštvo koje ih je dočekalo u zračnoj luci u Velikoj Gorici i uzduž rute kojim se kretao autobus s našim brončanim reprezentativcima.

image
Goran Mehkek/Cropix

Među svima njima i stari i mladi, muškarci i žene. A neke od pripadnica ljepšeg i nježnijeg spola stigle su, uz navijačke rekvizite, opremljene i bračnim ponudama ili izljevima ljubavi i simpatija ispisanim na transparentima ili su, pak, na mobitelima istaknuli svoje osobne favorite koji su u Hrvatsku donijeli treće svjetsko odličje.

image
Goran Mehkek/Cropix

Našao se tu naš vječni kapetan Luka Modrić, Borna Sosa, Marcelo Brozović... Ali zasigurno i mnogi drugi, koje objektivi naših fotoreportera nisu uspjeli zabilježiti.

image
Goran Mehkek/Cropix

Ako se slučajno čudite i pitate jesmo li nekoga zaboravili - ne, nismo. Pomalo očekivano, rekli bi, najviše je poruka bilo upućeno Jošku Gvardiolu, briljatnom braniču i novoj zvijezdi hrvatske reprezentacije, ali i ljubimcu cijelog nogometnog svijeta jer osim ženskih, osvojio je i srca nogometnih zaljubljenika diljem svijeta, trenera i šefova nekih od najvećih klubova na svijetu

image
Goran Mehkek/Cropix

Ponude Gvardiolu mogu se svesti na jedan od transparenata: ‘Gvardiol, ženi me!‘. A posebno originalne bile su stanovita Marica i njezine prijateljice te djevojka koja je je istaknula i broj mobitela na koji je Joško može nazvati. Kako je Joško, svjedoče oni koji ga poznaju, drag dečko, možda joj se i ostvari.

Sretno svima!

image
Goran Mehkek/Cropix
image
Goran Mehkek/Cropix
image
Zeljko Puhovski/Cropix
image
Zeljko Puhovski/Cropix

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 08:05