'DOČEPALA SE STANA, A NIJE GA PLATILA'

Odvjetnici: Milanović je iznio notornu neistinu s ciljem da okleveta Kosor

 CROPIX

ZAGREB – Odvjetničko društvo Šeparović, Špehar i Gavranić danas je u ime svoje stranke, premijerke Jadranke Kosor reagiralo je na jučerašnju izjavu predsjednika SDP-a Zorana Milanovića u Dnevniku Nove TV da se Jadranka Kosor "jako dobro razumije u ekonomiju jer se dočepala stana bez da ga je platila ".

U navedenoj emisiji gost Zoran Milanović, među ostalim, iznio je notornu neistinu da se gđa. Jadranka Kosor 'dočepala stana bez da ga je platila'', stoji u reagiranju te se dalje navodi.

"Jadranka Kosor je već višekratno demantirala ovakve i slične navode, međutim kako su opetovano iznesene neistinite informacije, ponovno ističemo da je Jadranka Kosor stekla stanarsko pravo na svom stanu sukladno tada važećem Zakonu o stambenim odnosima i stan otkupila u cijelosti zakonito, po cijeni i postupku kao i ostali nositelji stanarskog prava na stanu u vlasništvu Republike Hrvatske", stoji u dopisu koji je potpisala odvjetnica Ljerka Šeparović.

Napominje se da je upravo na inicijativu SDP-a Državno odvjetništvo ispitalo sve okolnosti te jasno potvrdilo da je Jadranka Kosor svoj stan stekla i platila u cijelosti sukladno zakonu.

„Iz navedenog je savršeno razvidno da je Zoran Milanović svjesno izrekao neistinu, s jedinim i jasnim ciljem da uvrijedi i okleveta Jadranku Kosor i time naškodi njezinoj časti i ugledu, čime su povrijeđena njezina prava i interesi“, stoji u dopisu.

Odvjetnički ured potvrdio je za Novu TV kako za sada ne razmišljaju o privatnoj tužbi protiv Zorana Milanovića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. svibanj 2024 01:20