SASLUŠANA OBITELJ BILIĆ

Odvjetnik će tražiti puštanje Dragana Paravinje: Svi dokazi temelje se na indicijama

Odvjetnik obitelji Bilić izbjegao je odgovor na pitanje hoće li na saslušanju Paravinje biti netko iz obitelji Bilić
 Marija Mihić / CROPIX

Istražni sudac Županijskog suda u Šibeniku Igor Ninić ispitao je jutros prve svjedoke u postupku protiv Dragana Paravinje koji je osumnjičen za ubojstvo Antonije Bilić , te dva silovanja u pokušaju, javlja Slobodna Dalmacija.

Ispitivanje je bilo zatvoreno za javnost, a oko 10,50 je ispred zgrade suda medijima izjavu dao Vinko Ljubičić, opunomoćenik obitelji Bilić.

- I obrana i oštećeni će aktivno sudjelovati u postupku kako bi se došlo do materijalnih dokaza. Imao sam prilike vidjeti cjelokupni spis, i moram reći da sud radi odgovorno i profesionalno - rekao je Ljubičić.

Danas su saslušani otac i majka Antonije Bilić, a sutra će biti saslušani Antonijini susjedi iz Kričaka. Obzirom na godišnje odmore nastavak postupka je zakazan za 9. i 10. kolovoza.

Odvjetnik Ljubičić je izbjegao odgovor na pitanje hoće li na saslušanju Paravinje biti netko iz obitelji Bilić. Podsjetimo, Antonijine sestre su nedavno izrazile želju da nazoče ispitivanju.

Medijima se obratio i Branko Baica, Paravinjin odvjetnik po službenoj dužnosti. On je izjavo kako će uložiti žalbu na rješenje o odluci o provođenju istrage.

'Žalit ćemo se na pritvor jer se svi dokazi baziraju na indicijama, a ne materijalnim dokazima', istaknuo je Baica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:57