NEKI GLEDATELJI LJUTI

Oglasili se s HRT-a nakon gostovanja Lepe Brene: ‘Nažalost, iskoristila je naš poziv...‘

Dok je pjevačica nekoliko minuta pričala, voditeljica Iva Šulentić nije je ni u jednom trenutku zbog toga zaustavila

Lepa Brena u studiju emisije Kod nas doma

 HTV

U emisiji Kod nas doma koja je u ponedjeljak emitirana na HRT-u gostovala je pjevačica Lepa Brena.

Mnogim gledateljima nije se svidjelo što je ikona glazbene scene iskoristila ovu priliku da izreklamira svoj najnoviji modni brend, čarape iz kolekcije Lady B, piše Slobodna Dalmacija.

Dok je pjevačica nekoliko minuta pričala o čarapama, voditeljica Iva Šulentić nije je ni u jednom trenutku zbog toga zaustavila nego se samo smiješila, što je zasmetalo dijelu gledatelja.

HRT i urednicu emisije Kod nas doma Elizabetu Biočinu pitali smo je li ovdje bilo riječ o plaćenom oglašavanju ili se jednostavno dogodio slučaj prikrivenog oglašavanja? Njihov odgovor prenosimo u cijelosti:

‘U emisiji Kod nas doma koja se emitirala 4.12.2023. jedna od gošći bila je pjevačica Lepa Brena. Gošća je bila prethodno upoznata sa svim temama razgovora. Scenarij gostovanja sadržavao je sljedeće teme: predblagdansko vrijeme, kako ga ona provodi sa svojom obitelji, o njezinim koncertima pred mnogobrojnom publikom, njezina pjevačka karijera, uspomene na Zagreb, fenomen pet rasprodanih Arena Aleksandre Prijović i najava njezinog koncerta u Areni Zagreb sljedeće godine. No, unatoč toma gošća je nažalost iskoristila gostovanje u emisiji uživo i reklamirala svoj novi poduzetnički projekt. Nitko uključen u stvaranje ove popularne poslijepodnevne zabavne emisije nije imao namjeru baviti se reklamiranjem navedenih proizvoda‘, kažu s Prisavlja, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 19:00