SUDSKI POSTUPAK

Oglasili su se odvjetnici Gorana Ivaniševića: ‘Promašeno, neistinito i zlurado!‘

Zvali smo i odvjetnicu Sandru Marković, koja zastupa Tatjanu Dragović, ali nije željela ništa komentirati o navedenom tekstu i tvrdnjama

Goran Ivanišević i Tatjana Dragović

 Damjan Tadic/Cropix

Nakon što je tjednik Nacional danas objavio da je bivši tenisač Goran Ivanišević odlučio tužiti bivšu suprugu Tatjanu Dragović i kćer Amber te da traži polovicu stana u središtu Zagreba kojeg je njihovoj kćeri darovala Tatjana Dragović, oglasili su se i njegovi pravni zastupnici, odvjetnici Nikola Mandić i Ivan Stanić.

- Prije svega, kao pravni zastupnici g. Ivaniševića, mišljenja smo kako su ovakvi, potpuno promašeni, neistiniti i zluradi novinski članci, pokušaj pritiska na sud i nadležna tijela te ometaju zakonito i objektivno sagledavanje činjenica.

Tim više, postupci koji se izravno odnose i kojima su izravno obuhvaćena i zajednička djeca, posebno su osjetljivi za rad i iziskuju dodatnu profesionalnost i pažnju svih koji u takvim postupcima sudjelujemo, dakle, prije svega samih stranaka i nas pravnih zastupnika. Čitav niz iznijetih neistina, kao i podataka čiju tajnost zakon propisuje, iako će imati svoj epilog u demantijima i postupku naknade štete, već je počinilo štetu, prije svega zajedničkoj djeci, a posljedično i trenutnim obiteljima Tatjane Dragović i Gorana Ivaniševića.

Goran Ivanišević, nekada kao vrhunski igrač, a danas kao trener jednog od najvećih tenisača u povijesti tog sporta, predano i profesionalno radi, kako bi osigurao danas, kao i nekad, što bezbrižniji i perspektivniji život, prije svega, svojoj obitelji.

Obzirom da su Tatjana Dragović i njezin trenutni odabranik vrlo često u medijima, gotovo uvijek vezano uz uživanje i potrošnju, a gotovo neprimjetno uz skromnost i rad, ne mislimo posebno komentirati managerske sposobnosti i aktivnosti Tatjane Dragović u teniskom razvoju Gorana Ivaniševića, a koje se navode, jer je javnost mogla sama steći dovoljno spoznaja o tome do sada.

U pravcu profesionalnog pristupa i iznošenja argumentacije nadležnim tijelima i sudu te poštujući zakonom propisanu tajnost izvida nismo u mogućnosti, a niti voljni medijski raskrinkavati svu neistinitost, zluradost i štetnost ovakvog neistinitog teksta", zaključuju svoje priopćenje odvjetnici Mandić i Stanić.

Zvali smo i odvjetnicu Sandru Marković, koja zastupa Tatjanu Dragović, ali nije željela ništa komentirati o navedenom tekstu i tvrdnjama koje se u njemu iznose, a Tatjana Dragović nije odgovorila na našu poruku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 20:20