POZIRANJE NA RIVI

OGLASIO SE I SDP 'Ako su fotografije i tekstovi autentični, ministar mora snositi posljedice i premijer mora reagirati!'

 Damjan Tadić/EPH

Fotografija ministra kulture Zlatka Hasanbegovića kako pozira s kapom koja nalikuje ustaškom uzburkala je hrvatsku javnost. Reakcije iz vladajućih stranaka još uvijek nema, Hasanbegović tvrdi da je cijela priča izmišljena i namještena, a očekivano, u SDP-u traži hitne odgovore. Najjača oporbena stranka oglasila se preko Twittera i u roku tri minute odaslali su dvije poruke. U prvoj su napisali 'Ukoliko su predmetne fotografije i tekstovi autentični, tada ministar mora snositi posljedice i premijer mora reagirati'. Druga je sličnog sadržaja: 'Tražimo hitno očitovanje ministra Hasanbegovića o objavljenim fotografijama i tekstovima u Novostima'.

















Ako je ovo što prenose Novosti istina, skandalozno je i nedopustivo da u današnjoj suvremenoj Hrvatskoj koja je zajedno s Europom nastala na temeljima antifašizma, u Vladi RH sjedi ministar koji veliča zločin! - napisao je na svom Facebook profilu SDP-ov Zlatko Komadina i dodao: "Da bi zaštitili ugled Hrvatske u svijetu i pokušali umanjiti ogromnu štetu koju je HDZ nanio sa svojim ministrom kulture, prvo što u ovom trenutku treba učiniti jest hitna smjena čovjeka koji ne poštuje temelje hrvatske državnosti!"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 15:59