BIZARNA REAKCIJA

OGLASIO SE KLUB NOGOMETAŠA KOJI JE DIVLJAČKI ŠUTNUO I UBIO KOKOŠ Pogledajte što su sve nadrobili na Facebooku, tu umotvorinu teško je prepričati

 
Ivan Gazdek
 Prijatelji životinja

Nakon što je nogometaš Ivan Gazdek na utakmici nogom šutnuo i ubio kokoš koja je utrčala na teren, javnost je ostala zgrožena, a Prijatelji životinja odmah su reagirali i protiv njega podnijeli kaznenu prijavu za mučenje i ubijanje životinja.

A u srijedu poslijepodne na svojoj službenoj stranici na Facebooku oglasio se i Gazdekov klub - Športski nogometni klub Jelengrad iz Gornje Jelenske - no umjesto osude, oni su na prilično bizaran način pokušali opravdati gnjusno ponašanje svojega igrača.

Njihov status u nastavku prenosimo u cijelosti, u izvornom obliku i bez ispravljanja gramatičkih i pravopisnih pogrešaka:

- Kada je Ivanišević razbio reket u bijesu, kada je Cantona udario navijača, kada je Maradona zabio gol rukom, kada je Zidan udario Materazija glavom, Suarez razbije reklamu... Sve je to razumljivo,opravdano,u žaru borbe, ...

Naš igrač slučajno udari kokoš, ne pokaže odmah kajanje i već se očekuju sankcije, kaznene tužbe itd. Ljudi koji se ne bave sportom ne razumiju pojam 'vruča glava' jer da razumiju razumijeli bi zašto npr borac udara drugog borca koji je u nesvjesti.

Ne radi to zato što voli nasilje, što mrzi čovijeka, što ga želi osakatit... Radi to jer je pod dojmom, jer je u natjecateljskom modu, vruče glave... Ivan je dobar dečko. Točka - napisali su iz kluba Jelengrad na društvenoj mreži.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 12:21