REAKCIJA

OGLASIO SE ŠEF HNS-a: Davor Šuker napokon komentirao Mamićevu poruku Lovrenu i Modriću nakon presude

 
Davor Šuker u Osijeku, 8.6.2018.
 Vlado Kos / CROPIX

„Kako će Luka Modrić i Dejan Lovren smoći snage nastupiti na SP u Rusiji i igrati za Hrvatsku nakon ovoga što se meni dogodilo? Ja im se divim ako budu mogli“, rekao je prije dva dana Zdravko Mamić u jednom od svojih obraćanja javnosti nakon što je u Osijeku nepravomoćnon osuđen na šest i pol godina zatvora.

Odgovore Modrića i Lovrena na ovakvo prozivanje do danas nismo dobili, niti se itko iz HNS-a oglasio u tom smislu sve do petka u Osijeku, kada smo to pitanje postavili Davoru Šukeru, predsjedniku HNS-a.

- Pustimo Modriću i Lovrenu da rade što najbolje znaju, a to je igrati nogomet. Pustimo institucijama hrvatske države da rade svoj posao, HNS-u i predsjedniku da radi i vodi nogomet, navijačima da uživaju. Vaša mišljenja respektiramo, živimo u slobodnoj i demokratskoj državi, ali 'ajmo se držati svatko svog sektora – diplomatski je odgovorio Šuker nakon prijema kojeg su za vodstva HNS-a i Nogometnog saveza Senegala upriličili Grad Osijek i Osječko-baranjska županija. Šuker je prije toga najavio prijateljski dvoboj sa Senegalom i skorašnje SP.

Osijek, 080618.
 Povodom prijateljske nogometne utakmice izmedju Hrvatske i Senegala gradonacelnik Osijeka Ivan Vrkic i dozupan Osjecko baranjski Goran Ivanovic primili su izaslanstvo Hrvatskog nogometnog saveza predvodjeno predsjednikom Davorom Sukerom. 
 Na fotografiji: gradonacelnik Osijeka Ivan Vrkic, dozupan Osjecko baranjski Goran Ivanovic i Davor Suker.
 Foto: Vlado Kos / CROPIX
Vlado Kos / CROPIX
Osijek, 8.6.2018.: Gradonačelnik Osijeka Ivan Vrkić, dožupan Osječko baranjski Goran Ivanović i Davor Šuker

- Najvažnije je da nema ozlijeđenih i volio bih da i protiv Senegala bude puno golova, dobra igra i da se nitko ne povrijedi. Sigurno je da će i Senegal i Hrvatska htjeti dobar rezultat, ali nama je želja da zadnja stanica pred SP bude rezultatski uspješna i da igrači nakon utakmice i dobre atmosfere, nadam se i pobjede, budu spremni da odu u jedan mali rat u Rusiju. Bit će teško, ali to je SP, fešta nogometa, koju svi jedva čekamo – poručio je Šuker, koji je kolegama iz Senegala poželio da se ove dvije reprezentacije ponovno sastanu u nokaut fazi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:30