HOROR KOD HVARA

OGLASIO SE VLASNIK RESTORANA U KOJEMU SU VEČERALI TALIJANI KOJI SU DOŽIVJELI TRAGEDIJU 'Naša hrana je ispravna, konzumirali su je i drugi gosti'

 
Splitska bolnica / Arhiva
 Nikola Vilic / CROPIX
 

Iako se neslužbeno od samog početka kao uzrok smrti talijanskog poduzetnika Eugenija Vincija (57) i trovanja petero talijanskih turista spominjalo trovanje dagnjama u uglednom hvarskom restoranu, posljednje informacije upućuju da izvor trovanja potječe s broda.

Kako neslužbeno doznajemo, hrana se kao uzrok trovanja gotovo pa može isključiti i sve ukazuje na to da su kobni bili plinovi koji su izlazili iz školjke i klima uređaja.

Da dagnje nisu bile uzrok svjedoči i činjenica da je hvarski restoran, u kojemu su Talijani večerali u ponedjeljak navečer, ipak ponovno otvoren u utorak oko 21 sat, nakon što su inspektori u njemu odradili svoj posao.

Vlasnik hvarskog restorana je za Dnevnik Nove TV izjavio kako su svi u šoku zbog tragedije koja se dogodila. "Nadležna inspekcija, odv...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. prosinac 2025 14:52