Iako se neslužbeno od samog početka kao uzrok smrti talijanskog poduzetnika Eugenija Vincija (57) i trovanja petero talijanskih turista spominjalo trovanje dagnjama u uglednom hvarskom restoranu, posljednje informacije upućuju da izvor trovanja potječe s broda.
Kako neslužbeno doznajemo, hrana se kao uzrok trovanja gotovo pa može isključiti i sve ukazuje na to da su kobni bili plinovi koji su izlazili iz školjke i klima uređaja.
Da dagnje nisu bile uzrok svjedoči i činjenica da je hvarski restoran, u kojemu su Talijani večerali u ponedjeljak navečer, ipak ponovno otvoren u utorak oko 21 sat, nakon što su inspektori u njemu odradili svoj posao.
Vlasnik hvarskog restorana je za Dnevnik Nove TV izjavio kako su svi u šoku zbog tragedije koja se dogodila. "Nadležna inspekcija, odv...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....