OŠTEĆENI AUTI

OLUJNO NEVRIJEME U PRIMORJU Padala tuča veličine oraha, vodene bujice poplavile šatore u kampovima

Rab, 071011.Auto kamp Lopar.Popodnevno pogorsanje vremena na otoku Rabu praceno jakom burm i kisom pogodilo je i auto kamp u Loparu. Kamp je na srecu trenutno zatvoren, pa je zabiljezena samo materijalna steta. Na slici: stabla iscupana uslijed nevremena u auto campu u Loparu.Foto: Goran Novotny / CROPIX
 Goran Novotny / CROPIX

STARIGRAD PAKLENICA - Snažno nevrijeme praćeno kišom i tučom poslije 16 sati zahvatilo je podvelebitsko primorje i Podgorje, a vodena bujica poplavila je više šatora u tamošnjim kampovima.

Jaka kiša u slapovima se sručila s Velebita u podnožje, noseći sa sobom kamenje i odlomljeno granje. Najteže je bilo na potezu Sv Marija Magdalena-Šibuljina-Milovci-Starigrad, gdje je padala tuča veličine trešnje i oraha.

Tuča je oštetila brojne automobile, a neki od njih su zastali na pola sata uz cestu jer je u predjelu Milovci velika količina vode krenula jadranskom magistralom.

Vodene bujice poplavile su više šatora u kampovima između magistrale i mora, a ugrožene su i neke vikendice te stambeni objekti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:36