SPLITSKI PODUZETNIK

Omrčen će tužiti Baričića: ‘Kada sve završi, novac ću donirati žrtvama nasilja Bojana Ivoševića‘

Omrčen je to izjavio na današnjoj izvanrednoj konferenciji za novinare koju je sazvao Željko Kerum

Tonči Omrčen

 Duje Klaric/Cropix/Cropix

Splitski poduzetnik Tonči Omrčen kojega je bivši gradski vijećnik Luka Baričić u ponedjeljak optužio da stoji iza priče o seksualnoj aferi poručio je Baričiću da će to morati dokazati na sudu, a kada sve završi novce koje će dobiti donirant će žrtvama nasilja Bojana Ivoševića.

Omrčen je to izjavio na današnjoj izvanrednoj konferenciji za novinare koju je sazvao Željko Kerum (HGS).

Kako je ocijenio, Ivoševića se poslali na radionicu "protiv nasilja i ispijanja krvi", a vratio se sklon seksualnim nedozvoljenim radnjama, te mu poručio da se žali udruzi potrošača "jer valjda ima garancija na čipove koje su njemu greškom ugradili".

Gradskom vijećniku Luki Baričiću koji je na današnjoj presici izjavio da iza cijele afere stoji Luka Omrčen, poručio je da će to morati dokazati na sudu, a kada se sve završi novce će doniranti žrtvama nasilja Bojana Ivoševića.

"Ne znam dokle će trajati ovaj progon. To već traje par godina. Ne znam, očito oni legnu sa mnom i sa mnom se dignu. A oni su meni toliko nebitni. Ne znam odakle im takve informacije. Samo bi im postavio pitanje, ako se pojave te sestre iz Beograda jesu li istog trenutka spremni dati ostavke na sve političke funkcije i da daju otkaze na radnim mjestima?", izjavio je Omrčen.

Omrčen je rekao i da Ivica Puljak štiti osobe s invaliditetom koje su sklone pedofiliji, a osobe s invaliditetom koje bi metlom zarađivale svoj kruh proganja. Riječ je o čistačici iz gradske Javne ustanove Športski objekti koja je dobila otkaz.

Istaknuo je da kod njega radi pet osoba s invaliditetom, pa se pita kako su sada Puljak i Ivošević zabrinuti za osobe s takvim potrebama. Omrčena zanima gdje su bili kad se osobi s invaliditetom davao otkaz, jer "žena koja ga je dobila danas ne zna kako će prehraniti svoju obitelj."

Tvrdi da ne stoji iza lažnih profila, a da je Ivošević tehnički "potkovan" s obzirom da je informatičar.

Kako jer rekao Omrčen, Ivošević je danas novinarima mahao papirićima koji njemu odgovaraju, dok je on igrom slučaja vidio korespodenciju njih i sestara, te ga zanima zašto nije pokazao sve papire.

"Ne znam je li sve bilo u medijima. Ja imam. Procurilo je. Pa je li malo ono što je izašlo u Večernjem listu? Neke vaše kolege mi govore da ima puno više toga, ali da nije za objavu, rekao je Omrčen.

Tonči Omrčen splitski je poduzetnik s kojim se vlast Ivice Puljka sukobljavala u vezi s parkingom na Gripama nad kojim ima koncesiju. U rujnu prošle godine na tom je parkingu došlo do žestokog verbalnog okršaja između Omrčena i tadašnjeg dogradonačelnika Ivoševića zbog čega je reagirala i policija.

Seksualna afera izbila je sinoć nakon što je Večernji list objavio prepiske s eksplicitnim audio i video sadržajem između bivšeg dogradonačelnika Ivaniševića, bivšeg gradskog vijećnika Baričića s navodnom Aleksandrom iz Srbije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 09:39