POMOĆ ZDRAVSTVU

Općoj bolnici "Dr. Ivo Pedišić" u Sisku donirana je laparoskopska pumpa

‘Tepih centar i Möbel Land rado se odazivaju humanitarnim akcijama pa nam je i sada velika čast da možemo pomoći ‘
Sanja Puškarić iz Tepih centra, Tomislav Dujmenović, ravnatelj bolnice i Nikolina Domazetović, glavna sestra Službe za ginekologiju i opstetriciju.
 TEPIH CENTAR

Sisačkoj općoj bolnici "Dr. Ivo Pedišić" danas je donirana laparoskopska pumpa koja se koristi kod ginekoloških operacija. Hvale vrijedna donacija bolnici ranjenoj u lanjskom potresu uslijedila je nakon što su snage udružili zaposlenici, točnije njih 200-tinjak, te čelništvo tvrtke Tepih centar.

image
TEPIH CENTAR

- Tepih centar i Möbel Land rado se odazivaju humanitarnim akcijama pa nam je i sada velika čast da možemo pomoći bolnici u Sisku, točnije Odjelu ginekologije, i to sredstvima u čijem su prikupljanju sudjelovali i naši vrijedni zaposlenici.

Nadamo se da ćemo našim malim doprinosom pridonijeti zdravlju žena te pomoći bolnici u ovim teškim vremenima kada se još uvijek saniraju posljedice potresa koji je pogodio ovo područje. Inače, nije nam ovo prva humanitarna akcija već se ovakvo djelovanje može čak nazvati dijelom našeg poslovanja.

image
TEPIH CENTAR

Naime, društveno odgovorno poslovanje ove tvrtke se očituje i čestim donacijama materijala iz portfelja Tepih centra, raznim udrugama, a najčešće onima koje se bave ranjivim skupinama i djecom – rekla je Sanja Puškarić, direktorica Tepih centra.

Pritom se zahvalila kompletnom medicinskom osoblju, doktorima, sestrama i svima ostalima koji u teškim bolničkim uvjetima daju sve od sebe kako bi spašavali ljudske živote.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:35