POLICIJA NA TERENU

Opet lažna dojava o eksplozivnoj napravi u trgovačkom centru na riječkom Korzu

Djelatnici i građani su evakuirani, a uz pomoć službenog psa za detekciju eksploziva pregledana je cijela zgrada trgovačkog centra

I prije desetak dana u policiju je stigla dojava o postavljenoj eksplozivnoj napravi u trgovačkom centru na Korzu

 Damir Skomrlj/CROPIX

Riječka policija u ponedjeljak popodne primila je dojavu da je u trgovačkom centru na Korzu postavljena eksplozivna naprava, a nakon pregleda zgrade utvrđeno je da je dojava lažna, doznaje se iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Nakon što je oko 14,30 sati zaprimljena dojava, na mjesto događaja upućeni su policijski službenici, dodaju iz PU.

Prostor trgovačkog centra na Korzu je osiguran, djelatnici i građani su evakuirani, a do 16,30 sati, uz pomoć službenog psa za detekciju eksploziva, pregledana je cijela zgrada trgovačkog centra.

Eksplozivna naprava nije pronađena te je utvrđeno da je zaprimljena dojava bila lažna, kažu iz PU primorsko-goranske.

Policija nastavlja kriminalističko istraživanje radi otkrivanja počinitelja i utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okolnosti ovog događaja. Ujedno zahvaljuje građanima i djelatnicima trgovačkog centra na Korzu na suradnji, naveli su iz PU primorsko-goranske.

I prije desetak dana u policiju je stigla dojava o postavljenoj eksplozivnoj napravi u trgovačkom centru na Korzu, a nakon pretrage također je utvrđeno da je bila riječ o lažnoj dojavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:00