POBOLJŠANO ZDRAVSTVENO STANJE

OPORAVAK NAKON SEPTIČKOG ŠOKA Ministar Ranko Ostojić napravio prve korake

Opatija, 080414.U Grand hotelu 4 opatijska cvijeta odrzavaju se tri ministarske konferencije vezane uz granicnu sigurnost, migracije te regionalnu policijsku suradnju. Danas je otvorena konferencija pod nazivom Suvremeni izazovi u regionalnoj policijskoj suradnji, a suorganizirali su ju Ministarstvo unutarnjih poslova RH i ministarstvo pravosudja Svicarske Konfederacije. Konferenciju su otvorili svicarska ministrica pravosudja i unutarnjih poslova Simonetta Sommaruga i Ranko Ostojic, potpredsjednik Vlade RH i ministar unutarnjih poslova.Na fotografiji: Ranko OstojicFoto: Tea Cimas / CROPIX
 Tea Cimaš / CROPIX

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić učinio je danas prve korake nakon što je prošlog petka preživio teški septički šok.

To je još jedan dokaz da se njegovo zdravstveno stanje od jučer bitno popravilo.

Naime, liječnici su mu u četvrtak izvadili tubus čime je omogućeno da u potpunosti sam diše, a laboratorijski nalazi pokazali su da se popravlja i rad bubrega.

Naime, kod pacijenata koji su prošli tako teški septički šok i kod kojih je primjenjena različita terapija vezana u krvotok nužno je da ustane iz kreveta čim mu to zdravstveno stanje dozvoljava jer se na taj način smanjuje se opasnost od embolije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 10:45