ŠEF HSS-a

'OPREZ, NE ČITATI NA PRAZAN ŽELUDAC' Beljak se nada da će policija biti učinkovita u Jandrokovićevu slučaju, otkrio gnjusne prijetnje svojoj obitelji

 
Krešo Beljak i screenshot prijetnji koje je primio preko Facebooka
 Goran Mehkek / CROPIX / Screenshot: Facebook

Nakon što je predsjednik Sabora Gordan Jandroković jutros policiji prijavio da je primio prijetnje smrću, na svojem Facebook profilu oglasio se i čelnik HSS-a Krešo Beljak koji je u svojoj objavi i konkretno pokazao kakve su prijetnje dobili on i njegova obitelj.

Riječ je o doista gnjusnim porukama, a jedna od njih poslana je još 2018. godine.

Uz objavu poruka, šef HSS-a napisao i sljedeći status:

- Nadam se da će policija i ostale institucije u Jandrokovićevom slučaju biti brze i učinkovite. Kad već u ova dva slučaja nisu. Ili možda jesu, ali mi nisu javili. Oprez, ne čitati na prazan želudac - napisao je Beljak.

U prvoj od poruka koju je Beljak dobio izvjesni Ivica mu je napisao "Ako ti je kćerka još nevina što misliš da se malo pojedemo, j**em ti cijelu familiju". Nakon što mu je šef HSS-a odgovorio i napisao da ima kćeri od 12 i 3 godine i da "ga može biti sram jer je smeće jedno kukavičko", internet-zlostavljač Ivica nije odustao nego je napisao Beljaku da mu je to "odgovor za Thompsona u autobusu" i još dodao "j**em ti ih obe go**o komunističko i lopovsko".

A nakon što mu je Beljak odvratio da će ga prijaviti policiji, Ivica mu je napisao "Ako to ne učiniš, j**at ću i tebe š**ak".

Screenshot: Facebook, Krešo Beljak

U drugoj je pak poruci Beljak bio izložen ništa manje odvratnoj tiradi.

- J**oti ja mater bombama te treba gađat pola rodbine mi je pisalo krv za ovu hrvatsku i onda dođe prljavi uhljeb u odijelu pricat za tomsona da je fasisticko smece... j**oti bog isus mater da ti j**o... thomspon je uvijek bio obiljezje hrvata i uvijek ce i bit mater ti j**em cetnicku da te sretnem negdje nasuto bi te ko psa mamu ti j**em u p**ku.

Screenshot: Facebook, Krešo Beljak

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:01