STANJE U PROMETU

Oprez, srna viđena na autocesti A6! Prometna nesreća između Oštrovice i Grobnika

Na većini ostalih cesta vozi se bez posebnih ograničenja

Autocesta, ilustracija

 /Profimedia

Srna je na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kod čvora Orehovica, a prometna nesreća dogodila se između čvora Oštrovica i naplatne postaje Rijeka (Grobnik) u smjeru Rijeke, izvijestili su u petak iz Hrvatskog auto-kluba (HAK).

Na većini ostalih cesta vozi se bez posebnih ograničenja. U zonama radova i privremene regulacije prometa moguća su povremena usporavanja i zastoji pa vozačima iz HAK-a savjetuju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Zbog radova zatvorena je dionica autoceste A2 Zagreb-Macelj između čvorova Krapina i Trakošćan u oba smjera. Obilazak je državnom cestom DC1.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zatvoren je izlazni krak čvora Orehovica iz smjera Zagreba u smjeru Trsata i centra Rijeke. Obilazak s autoceste A6 je preko čvora Čavle, a s autoceste A7 preko čvora Rijeka istok.

Zbog pojačanih kontrola na ulasku u Sloveniju povremeno su moguća čekanja, posebice na Bregani i Maclju.

Preko mosta Ilok-Bačka Palanka dopušta se promet vozilima čija je najveća dopuštena masa do 24 tone, zabranjuje se stvaranje kolona vozila na mostu i brzina kretanja je ograničena na 30 kilometara na sat.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 09:27