NA METI KLIJENTICA

Optužuju splitskog kirurga za propale estetske zahvate: ‘Iz rane je curila sukrvica i gnoj‘

Reporterka Provjerenog Nove TV suočila je liječnika s pričama djevojaka, no splitski kirurg za svaku ima objašnjenje
Ela Jerković
 Provjereno Nova TV

Nakon što je influencerica i youtuberica Ela Jerković javno progovorila o katastrofalno odrađenoj estetskoj operaciji grudi u jednoj privatnoj poliklinici u Splitu, stigle su i reakcije brojnih drugih djevojaka koje su prošle kroz isto traumatično iskustvo kod istog kirurga.

Svoju su priču odlučile podijeliti za emisiju Provjereno Nove TV, ali prozvani splitski doktor tvrdi da su to sve laži.

Jedna od djevojaka priča kako je, nakon što joj je iz rane počela curiti sukrvica i gnoj, mjesec dana hodala sa samo jednim implantatom i ručnikom na drugoj strani grudnjaka. Prošla je pet operacija da popravi štetu, a u toj petoj joj je, kaže, uništio živac dojke, te je ne osjeća do dan-danas.

One koje su mu se požalile dobivale su odgovore kako nije do njega, već do njih – da imaju širok prsni koš ili prirodnu asimetriju, a nekima je, tvrde, nudio ponovne operacije i vraćao novac – sa svog privatnog računa.

No njegova je strana priče drugačija. Do sada je u 20-godišnjoj karijeri izveo više od 500 operacija na grudima. Reklamacija kaže ima možda jedan posto na taj broj i ne zna kako ga je ovo sad snašlo. Uvijek je tu i subjektivnih i objektivnih razloga, kaže, i dodaje da ima žena s nerealnim očekivanjima.

- Znači, do jučer si kirurg, a danas si monstrum, ubojica i, ne znam, mesar.

Nešto je kriva procjena, nešto je ispalo onako kako sam ne želiš, a nešto je ispalo realno, što nije moja krivica - kazao je.

Dodaje kako je stanje nakon operacije uvijek bolje nego prije nje, čak i u slučaju Ele Jerković.

- Gospođica je imala asimetrične grudi, ja imam naravno te slike i maksimalno sam pokušao to približiti jer ona ne samo da je imala asimetrične grudi nego je i lijeva dojka bila položena dosta ispod pazuha - tvrdi.

Reporterka Provjerenog suočila ga je i s pričama drugih djevojaka, no splitski kirurg za svaku ima objašnjenje i tvrdi – to su sve laži koje imaju jedan cilj, a to je da ga demoraliziraju i unište u obavljanju daljnjih poslovnih aktivnosti, prenosi Dnevnik.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. srpanj 2023 16:01