‘JEDINI POSAO‘

Orešković javno objavila koliko je njezin ured zaradio od posla s Janafom: ‘Nemam što skrivati‘

‘Ovo je jedini posao kojeg je Ured odradio za Janaf. Fakturu objavljujem jer nemam što skrivati, nije bilo mačka u vreći.‘
Dalija Orešković
 Tomislav Kristo/Cropix

Saborska zastupnica Dalija Orešković objavila je javno na svojem Facebook profilu fakturu za posao koji je njezin odvjetnički ured odradio za Janaf.

Kako je napisala: 'Ovo je jedini posao kojeg je Ured odradio za Janaf. Fakturu objavljujem jer nemam što skrivati, nije bilo mačka u vreći.'

Kako se vidi iz objavljene fakture, radilo se o izradi Pravilnika i cjelovite GDRP dokumentacije za tu tvrtku, a posao je, s PDV-om, naplaćen 42.500 kuna za 68 radnih sati, što bi značilo da je cijena radnog sata 625 kuna.

Kako smo već pisali, Dalija Orešković je rekla kako je doista njen odvjetnički ured odradio jedan posao za Janaf te da nema ništa protiv toga da se u javnosti sad propituju ti njezini poslovi.

'Moj odvjenički ured bio je angažiran 2018. godine uz poslove vezane uz uvođenje GDPR-a. Mislim da ne bi trebalo biti sporno da se objave svi ugovori svih odvjetničkih ureda vezano uz Janaf, kao i vrijednost tih poslova', kazala je Orešković prije nego je i sama objavila detalje posla s Janafom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 17:45