LAJKAJU LAŽNOG BUBALA

Osječki gradonačelnik zove policiju u pomoć: Netko se na Facebooku predstavlja kao on

Lažni Bubalov profil pokazao se vrlo popularnim na Facebooku, i u kratko vrijeme skupio je već više od 500 prijatelja. Svaki dan postavlja novi sadržaj na svoj zid ili 'lajka' i komentira tuđe postavke i profile
 Vlado Kos / CROPIX

OSIJEK - Osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo podnio je prekršajnu prijavu protiv za sada nepoznatog počinitelja, koji je otvorio Facebook profil s imenom, fotografijom i osobnim podacima Bubala, piše Glas Slavonije .

- Ovaj lažni profil prijavio sam osječkoj policiji, a podnio sam i prekršajnu prijavu. No, s obzirom na to da sam u više navrata izjavio kako nisam na Facebooku, već su me brojni prijatelji zvali i rekli kako su shvatili da to nisam ja, između ostaloga, i po nizu detalja na profilu, rekao je Bubalo.

Lažni Bubalov profil pokazao se vrlo popularnim na Facebooku, i u kratko vrijeme skupio je već više od 500 prijatelja. Svaki dan postavlja novi sadržaj na svoj zid ili 'lajka' i komentira tuđe postavke i profile.

Bubalo ne vjeruje da mu netko može ozbiljno naštetiti na taj način, no ne sviđa mu se ideja da se netko lažno predstavlja kao on, prenosi Glas Slavonije .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:35