MINISTAR POLICIJE

OSTOJIĆ SE OBRUŠIO NA BUJANCA ZBOG PLAĆANJA SEKSA KOKAINOM 'A kako bi ovo stvorenje drugačije i moglo'

Opatija, 080414.U Grand hotelu 4 opatijska cvijeta odrzavaju se tri ministarske konferencije vezane uz granicnu sigurnost, migracije te regionalnu policijsku suradnju. Danas je otvorena konferencija pod nazivom Suvremeni izazovi u regionalnoj policijskoj suradnji, a suorganizirali su ju Ministarstvo unutarnjih poslova RH i ministarstvo pravosudja Svicarske Konfederacije. Konferenciju su otvorili svicarska ministrica pravosudja i unutarnjih poslova Simonetta Sommaruga i Ranko Ostojic, potpredsjednik Vlade RH i ministar unutarnjih poslova.Na fotografiji: Ranko OstojicFoto: Tea Cimas / CROPIX
 Tea Cimaš / CROPIX

Ministar policije Ranko Ostojić jedan je od aktivnijih ministara Milanovićeve Vlade kada su u pitanju društvene mreže.

Danas je odlučio iskomentirati vijest objavljenu na Jutarnjem listu o priznanju Velimira Bujanca od prije godinu dana.

Na svoj je zid postavio link na vijest pod naslovom 'TV VODITELJ VELIMIR BUJANEC PRIZNAO 'Istina je, kokainom sam joj plaćao seks', te prokomentirao: 'A kako bi ovo stvorenje drugačije i moglo'.

Pomalo neprimjereni post za jednoga ministra, Ostojićevi prijatelji na Facebooku popratili su uglavnom s odobravanjem, napisavši: 'Hahaha toooo Ranko!!!!', 'Bravo za našu precjednicu koja se druži s takvim likovima', 'Jadnik' i sl.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 16:01