‘OTVORENA ISTRAGA‘

Otac nestale Marijane iz BB-a demantirao tvrdnje svoje druge kćeri: ‘Ne znam o čemu ona to priča‘

‘Mogu vam kazati da je istraga o Marijaninom nestanku i dalje otvorena i traje. Apeliram da vi novinari ne zaboravite na moju kćer‘

Ivo Kovačević opovrgava izjave kćeri Maje da je obitelj saznala istinu o nestanku Marijane

 Cropix; Screeenshot

Sestra nestale Marijane iz Big Brothera sinoć je ušla u kontroverzni srpski show ‘Zadruga‘. Voditeljica Dušica Jakovljević prije ulaska u kuću ispitivala je Maju o nestanku sestre, a ona joj je kazala da obitelj zna što se dogodilo te da će cijelu istinu kazati pred kamerama kad za to bude spremna, piše Slobodna Dalmacija.

- Mi u obitelji dali smo sve od sebe da što više toga saznamo. I saznali smo 99,9 posto. Napokon smo dobili sliku što se dogodilo i pokušavamo to prihvatiti. Znamo apsolutno sve! Plač i suze dijelim samo sa svojom obitelji. Moja bol je moja bol i nosit ću je do kraja života..Imam šesto čulo, kad se to dogodilo znala sam da je više nema i sad se sve dokazalo da je tako kako je. A ljudi ne mogu očekivati da ću odustati. To je pogađalo i moju sestru, nju su dokrajčili zli komentari, nije se od toga nikad oporavila. Ali ja sam drugačija, drvlje i kamenje možete po meni, nećete me slomiti ni uništiti! - kazala je Maja.

Podsjetimo, Maja je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju početkom kolovoza kazala kako bi Marijanin suprug Karlo Seifert trebao reći što se dogodilo u noći kad je nestala zvijezda Big Brothera.

Tijekom nedjelje kontaktirali smo Majinog i Marijaninog oca Ivu Kovačevića koji nam nije imao ništa novog reći o nestanku kćeri.

- Ja stvarno ne znam o čemu Maja priča? O kakvoj istini? Shvatite me, nije nam drago da je uopće išla tamo i ne želim ulaziti u njezine razloge zašto je to rekla... Mogu vam kazati da je istraga o Marijaninom nestanku i dalje otvorena i traje. Apeliram ovim putem da vi novinari ne zaboravite na moju kćer i s vremena na vrijeme podsjetite javnost na njezin nestanak. Također, molim sve one koji nešto znaju o tome što se uistinu dogodilo te večeri kad je Marijana nestala da kažu policiji ili dođu do mene preko vas u Slobodnoj Dalmaciji - rekao nam je shrvani Ivo.

image

Marijana Seifert (Čvrljak)

Srdjan Vrancic/Cropix

U razgovor se kratko uključila i Marijanina majka Gordana, koja je ponovila suprugov apel, pošto već šest mjeseci žive u agoniji ne znajući što im se dogodilo s kćerkom.

Pobjednica regionalnog Big Brothera nestala je u Zagrebu u noći s utorka na srijedu 27. travnja ove godine. U 5.30 ujutro na broj 192 građanin koji se Mostom mladosti kretao stazom za pješake iz smjera Savice prema Zapruđu prijavio je kako je na sredini mosta pronašao torbicu s dokumentima na ime Marijana Seifert. Pritom oko sebe nije vidio nikoga. S odmakom od tri sata policiji je uslijedio novi poziv. U 8.30 Karlo Seifert prijavio je nestanak supruge iz stana u Lastovskoj ulici koji se, prema njegovim sumnjama, dogodio tu noć, poslije ponoći, nakon što su otišli na spavanje.

Novinarka emisije Provjereno Ana Malbaša nedavno je u rekonstrukciji noći Marijaninog nestanka donijela nova saznanja prema kojima je zvijezda Big Brothera nestala kasnije.

- Ako je stvarno istina da je suprug dao izjavu da su u ponoć legli, to je laž. Ona je u ponoć bila sa mnom - izjavio je Malbaši jedan od svjedoka.

Seifert je s policijom podijelio podatke da je Marijana bila odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, crne tajice s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice. Pritom je dao i detaljniji opis da je visoka 167 cm, vitkog stasa, plave kose i zelenih očiju te da na tijelu ima nekoliko tetovaža. Karlo je za naš portal na dan Marijaninog nestanka izjavio da nije ostavila nikakvu poruku niti da je bilo naznaka prema kojima bi se dalo zaključiti da planira nestati.

image

Marijana Seifert (Čvrljak)

Srdjan Vrancic/Cropix

U potrazi su sudjelovali policajaci, ronioci i vatrogasci, a pretraživanje Save obavljalo se čamcima i dronom na kojem je bila termovizijska kamera. Međutim, potraga do danas nije dala rezultata te je Marijanin nestanak i dalje obavijen velom tajne, piše Slobodna Dalmacija.

U slučaju da posjedujete informacije o Marijani, policija vas moli da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:07