STRAVA U SL. BRODU

Otac u kafiću pretukao učenicu (16) jer mu je ispred škole napala kćer (15): ‘Uhvatio ju je za kosu, pala je na tlo...‘

Zbog incidenta ispred Srednje obrtničke škole, sudski ukor je dobila i 16-godišnjakinja koja je tjelesno napala 15-godišnjakinju

Ilustrativna fotografija

 Facebook/

Muškarac (40) je pravomoćno osuđen na tri mjeseca uvjetnog zatvora, a mora platiti i odštetu maloljetnici (16) koju je istukao u kafiću nakon što mu je ispred škole napala kćer (15).

Sve se dogodilo u studenom u Slavonskom Brodu u Caffe baru Charlie.

- Prišao joj je, uhvatio je za kosu i više puta udario otvorenim dlanom u predjelu glave i nogom po tijelu, a uslijed čega je oštećenica pala na tlo, te je uslijed udaraca dobila lakše ozljede u vidu ogrebotina na desnoj strani lica i vrata i bolnost četvrtog prsta desne ruke, stoji u kaznenoj presudi, prenosi Danica.hr.

Zbog incidenta ispred Srednje obrtničke škole, sudski ukor je dobila i 16-godišnjakinja koja je tjelesno napala 15-godišnjakinju. Dvaput ju je udarila i počupala za kosu, nakon čega je 15-godišnjakinja pala na pod. Djevojčica koja ju je napala uputila se nakon toga u kafić, a onamo je zatim banula napadnuta djevojčica s ocem.

- Muškarac je tjelesno napao malodobnu djevojku i zadao joj tri udarca otvorenim dlanom u predjelu lica, povukao je za kosu i kad je pala na pod nogom joj je zadao više udaraca, stoji u nepravomoćnoj presudi, prenosi Danica.hr.

Muškarac prema presudi mora djevojci koju je napao platiti 740 eura odštete, kao i 1700 eura troškova postupka. On se na ovu nepravomoćnu presudu može žaliti, a zanimljivo je da se radi o slučaju iz 2014., za koji je presuda donesena tek jučer.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 07:51