NOVI DETALJI AFERE

OTAC UČENIKA ŠKOLE U PULI 'Moj je sin svima sada silovatelj i manijak, a djevojku je dodirivao uz njeno dopuštenje. Pa i ona je njega pipkala'

Medicinska škola Pula
 sasa suster

Nakon što je otkriven skandal koji se dogodio u Medicinskoj školi u Puli, stižu novi detalji o događajima na satu informatike, zbog kojih se podigla bura u javnosti.

Podsjetimo, sve je počelo kada je jedan od učenika na satu informatike seksualno uznemiravao učenicu, dirao ju i gurao joj ruku u gaćice, na što profesor informatike nije reagirao. Zbog tog je propusta profesor dobio otkaz, a ravnateljica ga je nedugo nakon toga vratila na posao. Ona je zbog toga smijenjena, a sada se o svemu oglasio otac učenika koji se na satu neprimjereno ponašao. Kaže da je seksualno ponašanje između njegovog sina i druge učenice na tom satu bilo obostrano te da su se svojevoljno dodirivali bez prisile, a njegov je sin osuđen bez pitanja.

'Našeg su sina svi su unaprijed osudili. Na školskim hodnicima on je silovatelj, nekakav seksualni manijak. Nitko nije pitao kako se on osjeća i kako će njega ovo obilježiti', rekao je za Glas Istre otac učenika kojeg je škola namjeravala izbaciti, no kasnije je ta odluka ipak povučena.

'Oni su se počeli dodirivati po koljenima, a nakon toga moj sin je učenicu želio dodirnuti po spolovilu, no ona mu je rekla da ima menstruaciju. Potom joj je uz njeno dopuštenje stavio ruku ispod majice i dodirivao joj grudi. U isto vrijeme ona je njega dodirivala po spolnom organu. Tu nije bilo nikakve prisile, učenica se nije bunila, niti se za pomoć obratila profesoru. U svemu što se događalo svjesno je sudjelovala zajedno s mojim sinom. Oboje na neki način trebaju biti kažnjeni, jer takvo ponašanje na satu je za svaku osudu. No, prozivati i osuđivati mog sina za seksualno uznemiravanje, što je škola napravila bez da pričeka rezultate istrage nadležnih službi, krajnje je neprihvatljivo', dodaje otac, dok je sin potvrdio da je djevojka pristala na 'ljubavni ugriz' i to potom fotografirala i poslala na Snapchatt, piše Glas Istre.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:49