BAROVI JADRANA

Otkrivamo spektakularno mjesto: Kokteli po maminom receptu na skrivenoj plaži Dugog Rata

U večernjim satima može ugostiti velik broj ljudi, opakih partijanera, a isto tako biti dnevna oaza mira, odmora
Pino Bar
 Dan Figenwald

Voziš li klasičnom kupačkom rutom dobrog dijela Splićana, dakle onom koja vodi do Duća, do Omiša i do, citiram lokalce, "prvih ozbiljnih plaža od Splita južno", lako ti se može dogoditi da jedan izuzetno zanimljiv plažni bar naprosto ne vidiš. Ispod radara, što bi se reklo. Ja sam, međutim, do Pino bara išao s namjerom, nije mi Omiš bio cilj, već Dugi Rat. I opet sam fulao!

image
Pino Bar (foto Dan Figenwald)

OK, to možda više govori o mojem pregledu igre nego o skrovitoj poziciji mjesta o kojem pišem.

Pino bar, a place to be (puni naziv) je u stvari spektakularno mjesto.

image
Pino Bar (foto Dan Figenwald)

Upravo zato što ga "malo vidiš, malo ne vidiš", jer je nepretenciozno, a krajnje ukusno uređeno, jer u večernjim satima može ugostiti velik broj ljudi, opakih partijanera, a isto tako biti dnevna oaza mira, odmora.

Uz neki od koktela koji se ovdje slažu na poseban način, uz, otkriva mi vlasnik Ivan Kujundžić, intervenciju gospođe majke. Da, ona se bavi proizvodnjom jakih sirupa, dodataka koktelima. Publika je oduševljena!

image
Pino Bar (foto Dan Figenwald)

Nije "vojsovac" Kristian Ordulj jedini jaki izvođač koji je zagrijao publiku Pino bara, prodefilira kroz sezonu puno njih.

Stoga ne čudi da ekipa stiže iz 40 minuta udaljenog Splita na ovu malu plažu, na zabavu u Pino. Boljeg bara, s tako mudro izbalansiranim programom, nema sve do Omiša. I dalje.

image
Pino Bar (foto Dan Figenwald)
image
Pino Bar (foto Dan Figenwald)
image
Pino Bar (foto Dan Figenwald)
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 22:28