SMRT NA PODRUČJU MAKSIMIRA

OTKRIVEN NAJVJEROJATNIJI UZROK SMRTI ČUVENOG DINAMOVOG NOGOMETAŠA Legendarni Zvezdan Cvetković pronađen je mrtav u garaži

Zvezdan Cvetković
 Srđan Vrančić / HANZA MEDIA

Bivši nogometaš Dinama Zvezdan Cvetković koji je u ponedjeljak ujutro pronađen mrtav u garaži na području Maksimira, prema neslužbenim podacima, najvjerojatnije je umro prirodnom smrću, a točan uzrok bit će utvrđen nakon obdukcije.

Policija je ranije potvrdila da je tijelo bivšeg 57-godišnjeg nogometaša pronađeno u ponedjeljak oko 8 sati u garaži na Kostanjevcu na području Maksimira, gdje je i živio. No, policija tada nije navela uzrok smrti, a kasnije je izvijestila da se službeno oglasiti nakon obdukcije na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Brat preminulog, također bivši igrač Dinama Boro Cvetković koji živi u Beogradu, izjavio je za list Kurir, da je jutros oko 7.30 Zvezdan "pao ispred kuće, valjda blizu garaže i udario glavom u rubnik". Navodno mu je i prije nekoliko dana pozlilo pa je pao u kući i ozlijedio glavu.

Bivši nogometaš Dinama Zvezdan Cvetković bio je pripadnik slavne generacije koja je 1982. osvojila prvenstvo bivše Jugoslavije, a radio je i kao sportski direktor Dinama. Karijeru je počeo u Karlovcu te se, zajedno s bratom, afirmirao u Dinamu. Nogomet je igrao i u Njemačkoj, no 1990. nakon teške ozljede morao je prekinuti karijeru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 07:32