TRAŽE HRABRE STATISTE

Ova agencija nudi vam 500 kuna da posve goli prošećete riječkim Korzom: Facebook se užario od komentara

Snimanje bi trebalo potrajati najviše četiri sata, no probe će se snimati u odjeći
Ilustracija
 Oleg Elkov/Alamy/Alamy/Profimedia

Produkcija i Casting agencija Serena Pro objavila je na društvenim mrežama oglas kojim traži nudiste s područja Rijeke ili bliže okolice za potrebe umjetničkog performansa.

- Petnaestak potpuno golih ljudi treba prošetati Korzom - navodi agencija, a honorar za taj hrabri pothvat iznosi - 500 kuna.

U objavi se navodi kako će se snimanje održati ove nedjelje, 12. rujna, ako vremenske prilike to dopuste. U protivnom se snimanje odgađa na prvi pogodan dan.

Snimanje bi trebalo potrajati najviše četiri sata, no probe će se snimati u odjeći. U prijavi za mail zainteresirani moraju priložiti svoje dvije fotografije, iz agencije navode - u odjeći, te zahvaljuju hrabrima na prijavi.

Naravno, oglas je odmah izazvao mnoštvo komentara, od onih šaljivih do onih oštrih.

'To su zaista smiješne pare za tako nešto. Ko je bio na statiranju obučen zna koliko može biti dosadno, repetativno i HLADNO na snimanju 4 sata (jer stojiš na mjestu dugo čekajući scenu, sjediš gdje se zatekneš, često na betonu. Pridodajmo tome manjak odjeće i stigmu (ne sram jer tko se srami neće se ni prijavit) koja proizlazi iz šetanja Korzom u takvom izdanju... Honorar bi trebao biti nekoliko puta veći', zaključila je jedna djevojka.

Druga žena je pak komentirala: 'Za 500 kn ne skidam se ni mužu.'

'Hodao sam gol centrom i za džabe…', našao se među komentatorima i jedan humoristični mladić, a drugi je priupitao: 'S maskicom ili bez maskice?'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. svibanj 2024 06:46