POGLEDAJTE GOVOR

Ovacije Livaji usred Zagreba, Petković poslao moćnu poruku: ‘Mi iz HNL-a to najbolje znamo...‘

‘Mi koji smo iz HNL-a znamo kolika je stalno podjela na sjever i jug, na Hajduk i Dinamo najviše, a ovih mjesec dana smo živjeli kao jedno‘

Marko Livaja i Bruno Petković

 Darko Tomas/Cropix

Ništa ne može ujediniti Hrvatsku kao što je to naša nogometna reprezentacije. Posljednjih mjesec dana nitko nije pričao o Hajduku i Dinamu, Torcidi i Bad Blue Boysima, jedina tema bili su - Vatreni! Uostalom, kako drugačije opisati taj fenomen kada je ‘hajdukovac svih hajdukovaca‘, Marko Livaja, danas pobrao ogromne ovacije na Trgu bana Josipa Jelačića.

Možda najupečatljivi trenutak s pozornice bio je kada je Bruno Petković, Metkovac koji igra u Dinamu, pred 100.000 ljudi pozvao na jedinstvo hrvatskog juga i sjevera.

- Mi koji smo iz HNL-a znamo kolika je stalno podjela na sjever i jug, na Hajduk i Dinamo najviše, a ovih mjesec dana smo živjeli kao jedno i mislim da je to najveća nagrada koju mi igrači možemo dobiti - rekao je Petković.

Okupljenima se na zagrebačkom Trgu i Marko Livaja, napadač reprezentacije i Hajduka. Dočekan je pljeskom kao i ostali reprezentativci koji su govorili s pozornice

- Hvala na prekrasnom dočeku i hvala za ovih mjesec dana, za svu ljubav. Nadam se da će ovi mladi momci donijeti to zlato kući u Hrvatsku i nadam se da ćemo se vidjeti opet za četiri godine - poručio je Livaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 20:25