NA DRUŠTVENOJ MREŽI

'OVIH DANA SE ČULO DA VLADA NEMA PROGRAM...' Orešković kritičarima objasnio zašto njegov program nije bio uvezen u debeli niz papira

 Dragan Matic/ CROPIX

ZAGREB - Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Tihomir Orešković na svojem je Facebook profilu odgovorio na najčešće kritike s kojima je suočen u javnosti od trenutka u kojem je stupio na dužnost premijera, te još jednom ponovio koji su zacrtani ciljevi koje je postavio pred svoju Vladu.

- Naš program je sretna Hrvatska, napisao je Orešković i pojasnio zašto njegov program nije bio uvezen u debeli niz papira.

- Živimo u suvremenom digitalnom svijetu i želio sam to pokazati i svojim predstavljanjem programa.

- Naš cilj je dići i održavati rast BDP na razini od najmanje 3 posto, smanjiti nezaposlenost na stopu koja neće biti veća od 14 %, zaustaviti galopirajuće vanjsko zaduživanje države i uravnotežiti dohodovnu i rashodovnu stranu proračuna bez uvođenja novih interventnih poreza. Sve naše mjere koje ćemo donositi bit će sistemske i dugoročne. Poslovna klima u Hrvatskoj mora postati stabilna, napisao je Orešković.





[NAŠ PROGRAM JE SRETNA HRVATSKA] Ovih dana se čulo da Vlada nema program. Prigovarali su mi zato što moje izlaganje u...

Posted by Tihomir Orešković on 25. siječnja 2016




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 12:29