KLJUČNI GLAS GLASNOVIĆA

OVO JE PET GENERALOVIH UVJETA, OPORBA BIJESNA 'Ovo je nezapamćeni primjer političke korupcije, HDZ je kupio jedan glas za najmanje 1,3 milijarde kn!'

 Hanza Media

Nezavisni saborski zastupnik Željko Glasnović danas je na Facebooku objavio kako je održao riječ te naveo pet uvjeta pod kojima je pristao dati svoj glas, a koje su mu svojim potpisom potvrdili premijer Andrej Plenković, ministar branitelja Tomo Medved i državna tajnica u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova Zdravka Bušić.

Zbog uvjeta koje je postavio Željko Glasnović, u Saboru se razvila burna polemika. Najžešći su bili SDP-ovci. Tako je Predrag Matić rekao da će nas to koštati više od milijardu kuna.

- Najmanje milijardu i 300 tisuća kuna košta prva točka - rekao je Matić medijima. Dodao je da je to primjer političke korupcije za udžbenike. - Trebalo bi se zapitati što su i ostali zastupnici dobili u zamjenu za svoje glasove - kazao je Matić.

Željko Jovanović dodao je da se premijer bavi političkom korupcijom. Joško Klisović zapitao je smije li Vlada sklapati takve sporazume radi postizanja većine u Saboru.

- Određuju li se ovim dokumentom prioriteti ove Vlade - rekao je Klisović i dodao da je Vlada ovime obvezala građane na financijske izdatke.

Sabina Glasovac komentirala je da se ključni ljudi u ovoj državi bave šopingom i proljetnom rasprodajom.

- HDZ je kupio glas generala Glasnovića koji će nas koštati milijarde kuna... Svemu se u ovoj zemlji zna cijena, a ničemu vrijednost - rekla je Glasovac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 06:57