DETALJAN PREGLED

Ovo je popis trgovina i šoping centara koji ove nedjelje rade, provjerite gdje možete obaviti kupovinu

Većina shopping centara je zatvorena, a poneke prodavaonice neće pak raditi cijelo ljeto

Ilustracija
 

 Neja Markicevic/CROPIX

Peti je tjedan otkako su na snagu stupile nove odredbe Zakona o trgovini koje kao jednu od najvažnijih promjena donose i stavku o ograničavanju rada na sveukupno 16 nedjelja u godini.

Budući da je u tijeku sezona, na obali i gradovima poput Splita, Rijeke, Zadra ili Pule ovu nedjelju rade skoro sve poslovnice najvećih trgovačkih lanaca poput Konzuma, Kauflanda, LIDLA, Plodina ili SPARA.

Stoga donosimo pregled najvećih trgovina i šoping centara na području kontinentalne Hrvatske - Zagreba, Varaždina, Osijeka, Karlovca i Slavonskog Broda, kojima će ovaj vikend vrata biti otvorena za sve kupce.

ZAGREB

Ove nedjelje otvoreno je sveukupno 35 poslovnica Konzuma, a na njihovim stranicama nalazi se interaktivna karta prema kojoj možete pretražiti radno vrijeme željenih poslovnica. Podijeljene su po cijelom gradu i nalaze se na sljedećim lokacijama: Podsusedska aleja, Gajnice, Samoborska cesta, Zagrebačka avenija, Medarska, Ilica, Vinogradska, Tomislavova, Cenkovečka, Hrgovići, Ozaljska, Braće Domany, Selska cesta, Lanište, Žarka Dolinara, B. Magovca, Sarajevska, Al. Zinke Kunc, Bednjanska, Strojarska, Avenija Marina Držića, Radnička cesta, Đalskog, Slavoljuba Bulvana, Fažanska, Aleja Javora, Kanalski put, Koledinečka, Dankovečka, Oboj, Svetošimunska, Kišpatićeva, Maksimirska i Kosorova.

Sve Kaufland trgovine otvorene su tijekom srpnja i rade svake nedjelje.

LIDL je na svojim stranicama objavio popis gradova u kojima trgovine neće raditi preko ljeta nedjeljama, a među njima je i Zagreb.

Poslovnice Plodina koje su u sklopu trgovačkih centara prilagođavaju se odluci koja je donesena za sve dućane, a zagrebačke lokacije koje neće raditi cijelo ljeto su Karla Metikoša, Mije Haleuša, Štefanovečki zavoj i Vice Vukova. Sve ostale trgovine će tijekom srpnja i kolovoza nedjeljom biti otvorene.

image

Avenue Mall

Zeljko Puhovski/CROPIX

U Zagrebu će biti otvorene Studenac poslovnice na sljedećim lokacijama: Ilica, Kneza Mislava, Nikole Zrinskog, Nova cesta, Dragutina Golika, Slovenska, Ozaljska, Čazmanska, Prilaz Vladislava Brajkovića, Kuzminečka, Vlaška, Jačkovina, Vladimira Ruždjaka, Zagrebačka, Radmanovačka, Ćirilometodska, Karla Metikoša, Ljubljanica, Velikopoljska, Karlovačka cesta, Božidara Magovca, Adamićeva, Trumbićeva, Katićev i Siget.

Također će ove nedjelje raditi Studenac poslovnice i na lokacijama Savska cesta, Cvijete Zuzorić, Božidara Adžije, Vile Velebita, Koledinečka, Kapučinska, Matka Baštijana, Kikićeva, Ulica kralja Zvonimira, Novi Petruševec, Nehajska, Ivana Šveara, Petrinjska, Andrije Hebranga, Nova Ves, Martićeva, Ulica kneza Domagoja, Kačićeva, Draškovićeva, Barčev trg, Jablanska, Porečka, Odranska, Žigulići, Treće Poljanice, Čučerska, Vrapčanska, Bjelovarska i Trg Antuna Mihanovića.

SPAR je također objavio interaktivnu kartu za pretraživanje po određenim lokacijama ili gradovima, prema kojoj u Zagrebu ove nedjelje radi samo jedna trgovina u Donjim Stubicama na Topličkoj cesti.

Od zagrebačkih šoping centara ne rade Supernova centri – Buzin, Garden Mall, Cvjetni i Centar Kaptol sve do 27. kolovoza, a ne radi ni Westgate. Također su zatvoreni City Center East i West, Avenue Mall, Point, Shopping centar Prečko i Arena Centar koja neće raditi nedjeljom tijekom srpnja i kolovoza.

Jedine iznimke za Arena Centar su Kino Cinestar, Arena IMAX, Casino, kafići Lorca bar i Living room, zatim McDonald‘s, Koykan, Burger King i KFC koji zaprimaju narudžbe za van.

OSIJEK

U Osijeku će ove nedjelje raditi sveukupno pet Konzum poslovnica na sljedećim lokacijama: Kaštelanska, Ive Tijardovića, Sjenjak, Trg Ante Starčevića i Ljudevita Posavskog.

Sve Kaufland trgovine otvorene su tijekom srpnja i rade svake nedjelje.

image

Plodine

Ivana Nobilo/CROPIX

LIDL je na svojim stranicama objavio popis gradova u kojima trgovine neće raditi preko ljeta nedjeljama, a jedan od njih je i Osijek.

Poslovnice Plodina u sklopu trgovačkih centara prilagođavaju se odluci koja je donesena za sve dućane, a lokacije koje neće raditi cijelo ljeto su Huttlerova i Strossmayerova. Sve ostale trgovine će tijekom srpnja i kolovoza nedjeljom biti otvorene.

Prema interaktivnoj karti SPAR-a, u Osijeku ove nedjelje rade tri trgovine koje se nalaze u Strossmayerovoj, Bana Jelačića i Sv. Leopolda B. Mandića.

Od šoping centara, ove nedjelje ne rade Portanova i Mall Osijek.

VARAŽDIN

U Varaždinu ove nedjelje rade sveukupno tri Konzum trgovine, od kojih su dvije u Zagrebačkoj ulici i jedna u Ulici Ruđera Boškovića.

Sve Kaufland trgovine otvorene su tijekom srpnja i rade svake nedjelje.

LIDL je na svojim stranicama objavio popis gradova u kojima njihove trgovine preko ljeta neće raditi nedjeljama, a na popisu je naveden i Varaždin.

Poslovnice Plodina koje su dio trgovačkih centara prilagođavaju se odluci koja je donesena za sve dućane, a lokacije koje neće raditi cijelo ljeto su Gospodarska i Optujska. Sve ostale trgovine će tijekom srpnja i kolovoza nedjeljom biti otvorene.

Ove nedjelje bit će otvorena samo jedna Studenac trgovina u Ulici Međerala.

Na karti koju je objavio SPAR, navedeno je da ovaj vikend radi samo jedna poslovnica u Novom Marofu, točnije u ulici Grana.

Od šoping centara zatvorena je Supernova i Lumini centar.

KARLOVAC

U Karlovcu će ove nedjelje biti otvorene tri Konzum trgovine, na lokacijama Trg Sv. Franje Ksaverskog, Izidora Kršnjavog i Trg Milana Šuflaja.

Sve Kaufland trgovine otvorene su tijekom srpnja i rade svake nedjelje.

LIDL je na svojim stranicama objavio popis gradova u kojima njihove trgovine tijekom cijelog ljeta neće raditi nedjeljama, a jedan od njih je i Karlovac.

Ista situacija je i s Plodinama u Karlovcu, koje također neće raditi nedjeljom cijelo ljeto.

Prema karti koju je objavio SPAR, navedeno je da ovaj vikend radi samo jedna poslovnica u sklopu shopping centra Supernove, na lokaciji prilaz V. Holjevca.

Od šoping centara, ove nedjelje otvorena je Supernova Karlovac.

SLAVONSKI BROD

U Slavonskom Brodu ove nedjelje bit će otvorene dvije Konzumove poslovnice na lokacijama Naselje A. Hebranga Blok 6 i Josipa Jurja Strossmayera.

Sve Kaufland trgovine otvorene su tijekom srpnja i rade svake nedjelje.

LIDL je na svojim stranicama objavio popis gradova u kojima njihove trgovine tijekom cijelog ljeta neće raditi nedjeljama, a na popisu se nalazi i Slavonski Brod.

Ista vrijedi i za Plodine, koje također neće raditi nedjeljom cijelo ljeto.

Prema karti koja je objavljena na stranici SPARA, ove nedjelje radi samo jedna poslovnica u Ulici Petra Svačića.

Iako je šoping centar Supernova Slavonski Brod ovu nedjelju zatvoren, Supernova Colloseum će biti otvorena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 10:03