ZANIMLJIVO...

Ovo je prvi predizborni plakat SDP-a! Na koga vas podsjeća Peđa Grbin?

Grbin u maniri Isusa u Rio de Janeiru stoji pred okupljenom masom i najavljuje da ‘PROMJENA DOLAZI‘

Plakat Peđe Grbina i spomeni Isusa u Riju

 Damir Krajač/Cropix, Profimedia

Predizborna kampanja je u punom jeku. To sada možemo tvrditi sa sigurnošću nakon što je SDP plakatom pozvao građane da dođu na skupove koji su zakazani za subotu 23. ožujka u pet hrvatskih gradova. Ili su to još uvijek prosvjedi na kojima se traži odlazak HDZ-a s vlasti s obzirom da ne znamo točan datum izbora.

Ma, nazovimo ih ipak predizbornim skupovima jer će do tada Sabor biti raspušten, a predsjednik Milanović bacit će se u razmišljanje kada poslati milijune Hrvata da tobože odlučuju o svojoj sudbini i budućnosti u sljedeće četiri godine.

A plakat je, pa malo je reći, zanimljiv. Peđa Grbin u maniri Isusa u Rio de Janeiru stoji pred okupljenom masom i najavljuje da ‘PROMJENA DOLAZI‘.

Ankete mu daju sve više šansi, pisali smo baš danas o tome, ali brojna pitanja o održivosti te koalicije još uvijek su aktualna, a kako će to sve skupa izgledati možda nam bude jasnije već tog famoznog 23. ožujka.

A do tada vas puštamo da uživate u plakatu Krista Iskupitelja, pardon, Grbina Spasitelja, koji, čini se, smatra da je baš on taj koji će promijeniti Hrvatsku i povesti je u bolje sutra nakon izbora.

image

Predizborni plakat SDP-a za nadolazeće izbore na Zagrebačkoj aveniji

Damir Krajač/Cropix
image
Damir Krajač/Cropix
image
Damir Krajač/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. ožujak 2024 20:09