BIZARNA PRIČA

'OVO SE MOŽE DOGODITI SAMO U JE**** HRVATSKOJ' Dalmatinski restoran nije mu dao potrošiti novac: Ni eura više neću ostaviti u ovoj državi!

 
 Sandra Simunovic / CROPIX

Previsoke cijene u Dubrovniku, gastro rat na Rabu, uvijek iste priče o preskupim jadranskim restoranima.

Međutim, najnovija pritužba ne odnosi se na račun i cijene. Dapače ovaj Hrvat iz dijaspore čak je želio ostaviti poveću svotu novaca u jednom zadarskom restoranu, no sam vlasnik restorana mu nije to dozvolio!, piše Zagreb.info.

Naime, Stjepan je s obitelji posjetio restoran “Špajza” u Zadru te je uz večeru odlučio naručiti butelju vina. Njegove namjere 'sabotirao' je vlasnik restorana odbivši ga poslužiti uz obrazloženje kako se u spomenutom restoranu jede, a ne pije.

Stjepan je svoju ogorčenost ovim događajem podijelio na društvenim mrežama. Zanimljivo, na TripAdvisor u opisu navedenog restorana stoji podatak kako se alkohol poslužuje, što je vidljivo i na objavljenim fotografijama.

'Ovo se može dogoditi samo u je*enoj Hrvatskoj. Dođem s obitelji u Zadar u restoran pod imenom “Špajza”, naručimo butelju od 100e i vlasnik nas odbije poslužiti jer je to rsetoran u kojem se jede, a ne pije. Ni eura više neću ostaviti u Hrvatskoj. Opet se Hrvati pokazali.”, napisao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:47