VAŽNO PITANJE

OZBILJNA PREPIRKA NA FACEBOOKU Je li gradonačelnik za vrijeme radnog vremena otišao u Zagreb kako bi sudjelovao u kvizu 'Potjera'?

Vrgorac, 291215.Sjednica Gradskog vijeca na kojoj je jedina tocka dnevnog reda bio prijedlog proracuna za 2016. godinu. Nakon pregovora koji su prethodili sjednici s velikom vecinom glasova zamjenjena je odlukom o privremenom financiranju Grada.Na fotografiji: Rudolf Grljusic(HDZ)-gradonacelnik Vrgorca.Foto: Ivo Ravlic / CROPIX
 Ivo Ravlic / CROPIX / CROPIX

Bizarna prepirka na Facebooku odvila se između gradonačelnika Vrgorca Rudolfa Grljušića i predsjednika Gradskog vijeća Vrgorca Ante Pranića, piše Dalmatinskiportal.

Naime, HDZ-ov gradonačelnik Rudolf Grljušić sudjelovao je u kvizu 'Potjera', emitiranom 4. veljače na HRT-u, no Praniću je bio sporan datum snimanja 'Potjere'.

- Snimanje kviza odvijalo se tijekom vikenda u Zagrebu. Gradonačelnik je tamo otputovao autobusom u svoje privatno vrijeme i pokazao zavidno znanje na čast i ponos Vrgorca - objavio je HDZ Vrgorac na svojoj Facebook stranici, u tekstu s nizom 'epiteta' na račun predsjednika Gradskog vijeća iz redova Nezavisne liste mladih.

No, Pranić se potrudio, poslao je dopis HRT-u i dobio odgovor u kojem urednik 'Potjere' Igor Grković navodi da je 306. emisija u kojoj je sudjelovao gradonačelnik Vrgorca snimana u četvrtak 21. siječnja.

- Ako laže koza, ne laže rog. Emisija je snimana u četvrtak za vrijeme radnog vremena, a gradonačelnik nije bio na poslu ni u petak - poentirao je Pranić.

Sukob Grljušića i Pranića zanimljiv je i s aspekta suradnje HDZ-a i MOST-a na državnoj razini. Naime, Nezavisna lista mladih na parlamentarnim izborima je podržala platformu Bože Petrova, a sam Pranić je bio jedan od izbornih koordinatora MOST-a u X. izbornoj jedinici, piše Dalmatinskiportal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 01:25