NESTALA ANTONIJA BILIĆ

Paravinja bi kroz tjedan dana mogao biti izručen Hrvatskoj, potraga ušla u 28. dan

Hrvatski zahtjev za izručenje već je stigao u Sarajevo i sva pravna procedura trebala bi biti riješena do kraja tjedna

ZAGREB - Potraga za nestalom 17-godišnjom Antonijom Bilić nastavljena je i danas isušivanjem brljanskog jezera uz most, priopćila je jutros šibensko-kninska Policijska uprava.

Pripadnici policije pretražit će i akumulacijsko jezero Muškovac kod Obrovca te područje oko mjesta Paravinje. Glavni dio potrage danas će se orijentirati na tok rijeke Krke od mosta u Kninu do jezera Brljan te na dionicu ceste od Kaštel Žegarski preko Bogatnika do mjesta Bilišani.

POTRAGA ZA ANTONIJOM BILIĆ: Reporteri Jutarnjeg u akciji, sve o potrazi i uhićenju Dragana Paravinje pročitajte OVDJE

U potrazi i dalje sudjeluje preko 150 ljudi iz redova interventne, specijalne i kriminalističke policije, vojske, HGSS-a i vatrogasaca.

Napredak se očekuje i u ispitivanju Dragana Paravinje, 42-godišnjeg vozača kamiona kojeg se sumnjiči za ubojstvo i nestanak maloljetne Antonije iz Drniša, ali i više drugih silovanja i mogućih ubojstava.

Ministarstvo pravosuđa Bosne i Hercegovine danas je priopćilo kako bi Paravinja kroz tjedan dana mogao biti izručen Hrvatskoj, prenosi Blic .

Hrvatski zahtjev za izručenje već je stigao u Sarajevo i sva pravna procedura trebala bi biti riješena do kraja tjedna.

Podsjetimo, 17-godišnja Antonija Bilić iz Drniša nestala je 7. lipnja dok je stopirala kod mosta na Čikoli. Za njezin nestanak osumnjičen je 42-godišnji Dragan Paravinja koji je odmah nakon uhićenja u Bosni i Hercegovini priznao zločin te policiji rekao kako je djevojku zadavio, a tijelo bacio u rijeku Krku .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 16:33