‘KOLIKO JE SVE PLATIO?‘

Parking ispred poliklinike je gotovo nemoguće naći, a pogledajte kako je to riješio njen ravnatelj: ‘Čiji si?!‘

Poruka za ravnatelja Škrgatića je da živimo u društvu ravnopravnih, a ne u društvu povlaštenih, poručuju iz SDP-a Zadarske županije

..

 Sdp Zadarske županije/

Županijski odbor SDP-a Zadarske županije poslao je priopćenje u kojem kritizira čelnika Zavoda za javno zdravstvo Zadarske županije, Zorana Škrgatića, koji je automobil člana svoje obitelji ostavio parkiran mjesecima na parkingu ispred zgrade Zavoda. Automobil je tamo bio parkiran toliko dugo da je netko na staklu napisao ‘Čiji si?‘.

image

..

Sdp Zadarske županije/

- Za problem parkinga ispred zgrade poliklinika zna svatko tko je tamo otišao na pregled. Kaos pri ulasku na parking, kaos pri izlasku. Stvaraju se čepovi, često se ne može ni naći parking. Za izaći s parkinga se često čeka i više od pola sata. Rješenja nigdje na vidiku, razlažu problem u zadarskom SDP-u i nastavljaju objašnjavati zbog čega je ta priča važna.

- Važna je jer pokazuje kako se ravnatelji ponašaju prema onoj "Mogu što hoću!". Dok pacijenti vode svakodnevnu borbu s parkingom on koristi svoj povlašten položaj kako bi, eto, čuvao negdje auto. S obzirom da je auto bio parkiran više mjeseci pozivam ravnatelja Škrgatića da objavi koliko je platio parking s obzirom da se navedeni parking naplaćuje? Ili je i pritom iskoristio svoj povlašteni položaj ravnatelja i nije platio parking? Poruka za ravnatelja Škrgatića je da živimo u društvu ravnopravnih, a ne u društvu povlaštenih. Vjerujem da on to vrlo teško shvaća s obzirom na to da odbija odgovoriti na zahtjev za pristup informacijama kao i što opetovano izbjegava pisano odgovoriti na vijećnička pitanja. Ravnatelju Škrgatić, javljamo se, dobrovoljno da Vam objasnimo osnovna demokratska načela te pojmove ravnopravnosti kao i pojam zloupotrebe položaja. Očekivali bismo da nakon toliko godina "ravnateljevanja" to razumijete. Razočarani jesmo, ali nimalo iznenađeni, stoji u priopćenju koje potpisuje Jure Zubčić, predsjednik ŽO SDP-a Zadarske županije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:18