ELEKTROMODUL

PARKING U OSIJEKU IPAK OSTAJE BESPLATAN 'Pridružujemo se svima koji u ovim okolnostima pokazuju solidarnost i daju svoj doprinos'

 Vlado Kos / CROPIX

Koncesionar za naplatu parkiranja u Osijeku, tvrtka Elektromodul, ipak neće početi 1. travnja ponovno naplaćivati parking. Naime, nakon što su iz Grada Osijeka u ponedjeljak izvijestili kako s Elektromodulom nisu uspjeli postići sporazum prema kojem bi se provela odluka Stožera civilne zaštite Grada Osijeka od 23. ožujka, kojom je Elektromodulu zbog novonastale situacije uslijed koronavrisua predloženo da obustavi naplatu parkiranja što se i provodilo u posljednjih osam dana, u utorak je stiglo i priopćenje od koncesionara.

“Elektromodul d.o.o. izvješćuje javnost da je Uprava tvrtke, uvažavajući Odluku Stožera civilne zaštite Grada Osijeka, donijela odluku o obustavi naplate parkinga na rok od 30 dana od donošenja navedene Odluke. Na taj način pridružujemo se svima onima koji u ovim vrlo složenim okolnostima za sve naše građane pokazuju solidarnost i daju svoj doprinos. Posebno naglašavamo da ćemo zadržati u radnom odnosu svih 53 zaposlenika koji rade na tim poslovima, bez obzira na činjenicu što mjesec dana nećemo ostvarivati nikakve prihode,” stoji u priopćenju Elektromodula.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. ožujak 2024 15:15