IMENOVANJE

Partnerica direktora programa Nove TV dolazi u Ministarstvo: Opačić daje posao Silvani Mustapić čije se ime veže uz aferu Core Media

ZAGREB - Ministrica socijalne skrbi i potpredsjednica Vlade, Milanka Opačić, koja tek ustrojava svoje novo ministarstvo, trebala bi, kako neslužbeno doznajemo, za šeficu kabineta imenovati diplomiranu politologinju Silvanu Mustapić, producenticu i partnericu Siniše Svilana, direktora programa Nove TV.

S. Mustapić sada je pomoćnica savjetnice za društvena pitanja Zrinke Vrabec Mojzeš u Uredu predsjednika Ive Josipovića.

Silvana Mustapić na glasu je kao vrlo sposobna i radišna osoba, no minus joj je što se i njezino ime vezalo uz aferu Core Media. Radi se o tvrtki koja je, prema izjavama uhićenog Vladimira Šelebaja, bila u suvlasništvu Dijane Čuljak i Hloverke Novak-Srzić, zaposlenica HTV-a. Tvrtka je proizvodila medijske sadržaje koje je dobrim dijelom plasirala na konkurentskoj Novoj TV, i to navodno preko Siniše Svilana, koji je za to, prema Šelebajevu iskazu, primao mjesečnu naknadu od tri do pet tisuća eura na ruke.

Po istom iskazu, novac je primala i Svilanova partnerica Silvana Mustapić, i to po 1000 eura mjesečno, a njezin je angažman na mjestu producentice, tvrdi Šelebaj, uvjetovao sam Svilan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 21:03