V.D. GRADONAČELNICE

Pavičić Vukičević: ‘Zagrepčanima koji od potresa žive u kontejnerima plaćat ćemo račune za struju‘

Moram reći i kako mi je žao što ova pomoć nije stigla od države, kao što je stigla na područje Banovine - rekla je Pavičić Vukičević
Jelena Pavičić Vukičević s građanima čiji su domovi oštećeni u potresu
 Facebook: Jelena Pavičić Vukičević

Vršiteljica dužnosti gradonačelnice Zagreba Jelena Pavičić Vukičević danas je na Facebooku objavila status u kojem je rekla da će Grad Zagreb plaćati račune za struju onim građanima koji od potresa žive u kontejnerima. Također je dodala i da će Grad tim građanima refundirati već uplaćena sredstva.

Pavičić Vukičević pritom je objavila i da je obišla obitelji u Podsljemenu i Gornjoj Dubravi u kojima je najveći broj oštećenih objekata. Njezin status ispod prenosimo u cijelosti.

- Na moju inicijativu, koju su kolege podržale, sugrađanima koji od potresa žive u kontejnerima plaćat ćemo račune za struju ali i refundirati već uplaćena sredstva. Gradski službenici već su na terenu kako bi pomogli oko popunjavanja zahtjeva naših 64 obitelji. U pratnji suradnika danas sam obišla obitelji u Podsljemenu i Gornjoj Dubravi, četvrti u kojima je, nažalost, najveći broj objekata oštećenih u potresu. Moram reći i kako mi je žao što ova pomoć nije stigla od države, kao što je stigla na područje Banovine.

Ipak, mi u Gradu Zagrebu nastojimo olakšati svojim sugrađanima. Osim besplatnog građevinskog materijala, osigurali smo i financijsku pomoć u visini do 50.000 kuna. Znamo da vam nije lako, da ste zaslužili i više i brže, ali niste sami i niste zaboravljeni! - napisala je Pavičić Vukičević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:07