GLAZBA U SABORU

PEĐA GRBIN OTKRIO SKRIVENI TALENT STRANAČKOG KOLEGE Bauk zbog striktnih pravila nije mogao na sjednicu, pa kratio vrijeme zasviravši 'Bella ciao'

 
Arsen Bauk
 Screenshot/Twitter

Saborski zastupnici su se nakon potresa preselili u staru Ininu zgradu u Šubićevoj ulici, jer je saborska zgrada pretrpjela oštećenja.

U današnjoj saborskoj raspravi o Vladinom travanjskom paketu mjera pomoći gospodarstvu zbog krize prouzročene epidemijom koronavirusa, oporbene stranke najavile potporu predloženim zakonskim rješenjima no i iznijeli niz kritika te vlastitih prijedloga.

SDP-ovac Peđa Grbin na svom je Twitter profilu podijelio trenutak opuštanja između rasprava. Arsen Bauk, koji je nedavno postao otac djevojčice Tare zasvirao je na glasoviru pjesmu 'Bella Ciao' , kultnu pjesmu talijanskih partizana, i pokazao zavidno umijeće.

- Budući nije smio u praznu dvoranu, jer smo unutra bili Maras i ja, Arsen Bauk je odlučio malo prikratiti vrijeme u privremenom Saboru, napisao je Grbin.

Bauk je pak na svom Facebook profilu ukazao na apsurdnost pravila da svaki klub zastupnika, neovisno o njegovoj veličini, ima pravo na dvoje zastupnika u dvorani. U prilog tome objavio je fotografiju gotovo prazne dvorane u kojoj sjedi tek troje zastupnika, a stolice su razmaknute poštivajući razmak od dva metra u zatvorenom prostoru.

- Ne mogu ući u praznu dvoranu jer tamo negdje u kutu sjede Peđa Grbin i Gordan Maras, požalio se.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 17:32