SURADNJA NA LJEVICI?

Peđa Grbin: ‘Podupro bih Tomaševića za gradonačelnika Zagreba, moramo maknuti Bandića‘

‘Moramo sjesti i razgovarati s onima s kojima možemo surađivati, a to su Možemo, Fokus, Pametno te Stranka s imenom i prezimenom‘
Peđa Grbin
 Goran Mehkek/Cropix

Kandidat za predsjednika SDP-a Peđa Grbin rekao je u subotu kako bi podupro Tomislava Tomaševića iz platforme Možemo kao kandidata za gradonačelnika Zagreba ako to znači da će s vlasti skinuti Milana Bandića.

Grbin je potvrdio kako će im, postane li predsjednik SDP-a, prva test-proba biti lokalni izbori.

"Za početak, moramo sjesti i razgovarati s onima s kojima možemo surađivati, a to su Možemo, Fokus, Pametno te Stranka s imenom i prezimenom", rekao je Grbin i dodao da će u razgovoru pronaći najbolje rješenje za građane Zagreba.

SDP, istaknuo je, kao najjača stranka ljevice i centra za to ima najveću odgovornost.

"Nemam nikakav problem, kad je riječ o Zagrebu, da naš zajednički kandidat ne bude iz SDP-a, ako je to sigurno rješenje - da s jedne strane maknemo Milana Bandića, dakle, da maknemo lopova, a da ne dopustimo kradljivcima iz HDZ-a da dođu na njegovo mjesto", rekao je Grbin, uz ostalo, u razgovoru za Dnevnik Nove TV.

Dodao je kako će poduprijeti Tomaševića ako je to najbolje rješenje i ako će to izvući Zagreb iz ralja onih koji ga godinama pljačkaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:05