KAD SE PODVUČE CRTA

PEĐA GRBIN 'Treba biti iskren, pregovore o sastavljanju nove Vlade neće voditi SDP. Rezultat ovih izbora je daleko ispod naših očekivanja'

"Pred nama su novi pregovori za sastav Vlade Republike Hrvatske. Onima koji će ih voditi, a treba biti iskren i na temelju rezultata reći da to vjerojatno nećemo biti mi, poručujem da je Hrvatska izgubila previše vremena i da si ne možemo dopustiti luksuz neozbiljnosti i predomišljanja kojem smo svjedočili prošle godine", poručio je Grbin
 Boris Kovačev / HANZA MEDIA

Jutros je saborski zastupnik SDP-a Peđa Grbin na Facebooku objavio: "Iako je naša koalicija ostala prvi izbor građanki i građana naše izborne jedinice, kao i Pule, Rijeke, Umaga, Opatije i brojnih drugih mjesta, rezultat ovih izbora je daleko ispod naših očekivanja."

Grbin je zahvalio svima koji su ga proteklih tjedana "podržavali i trpili više nego inače", te je zahvalio svima koji su podržali njega i njegovu političku opciju, a ujedno je čestitao svim sudionicama ovih izbora na njihovom rezultatu.

"Pred nama su novi pregovori za sastav Vlade Republike Hrvatske. Onima koji će ih voditi, a treba biti iskren i na temelju rezultata reći da to vjerojatno nećemo biti mi, poručujem da je Hrvatska izgubila previše vremena i da si ne možemo dopustiti luksuz neozbiljnosti i predomišljanja kojem smo svjedočili prošle godine. Krenuli smo putem gospodarskog oporavka i rasta, idemo s time nastaviti", poručio je Grbin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:23