NEPRIMJEREN ISTUP

Peović: ‘Zbog HDZ-ovke moje dijete sada mora čitati teze s opskurnih desničarskih portala‘

Peović je već ranije kazala kako Burić ‘laže i širi dezinformacije o totalno suludim konstrukcijama‘

Katarina Peović

 Ranko Suvar/Cropix

U žučnoj raspravi koja se u Saboru vodila između zastupnica Majde Burić iz HDZ-a i Katarine Peović iz Radničke fronte, a prilikom koje je Burić rekla Peović kako ima ‘rusofilno‘ i ‘srboljubno srce‘, ista je zastupnica HDZ-a natuknula i da je Peović ‘prema napisima određenih medija fizički napala svojeg partnera‘, te da je ‘ona ta koja vrši nasilje i skriva se iza svoga vlastitoga imuniteta‘.

Dnevnik.hr je pitao zastupnicu Peović o čemu se ovdje radi te je li istina da ima prijavu za obiteljsko nasilje.

‘Ne, nemam prijavu za obiteljsko nasilje, a kolegica Burić uspjela je u tome da s opskurnih desničarskih stranica uspije plasirati ovu tezu o kojoj mi sada govorimo i koju moje dijete mora čitati u novinama‘, kazala je Peović.

Peović je već ranije kazala kako Burić ‘laže i širi dezinformacije o totalno suludim konstrukcijama koje čita iz svojih desničarskih vrlo opasnih medija koji svašta pišu o opozicijskim zastupnicima‘.

Podsjećamo, nakon ispada zastupnice Burić, premijer Plenković ju je upozorio da su njezine opaske bile neprimjerene te ju zamolio da se ispriča - što je ona učinila, ali vjerojatno ne na način kako je to zamislio Plenković. Naime, nije uputila ispriku zastupnici Paović već je kazala kako se ‘ispričava ako je svojim izjavom uvrijedila pripadnike srpske manjine‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 14:48