NEŽELJENI GOST

Pernar banuo na Velesajam, spriječili ga da priđe Tomaševiću: ‘Nekakvi Senfovi redari mi ne daju da uđem‘

Ovo nije prvi put da je Pernar pokušao upasti na konferenciju za medije. Prošlog utorka onemogućen mu je ulaz u jedan Dom zdravlja

Ivan Pernar i nekolicina prosvjednika ispred Zagrebačkog velesajma

 Ranko Suvar/Cropix

Ivan Pernar ponovo je pokušao upasti na konferenciju za medije zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića, ali mu to ni ovog puta nije uspjelo, prenosi Dnevnik.hr.

Gradonačelnik je u 11 sati započeo s redovnom konferencijom za medije, koja se ovog tjedna održala na Zagrebačkom velesajmu jer se ondje danas otvaraju sajmovi Ambienta, koja slavi 50. rođendan, kao i ArhiBau.hr, Hotel&Gastroteh, Zagreb Design Week i Art Zagreb.

Na velesajam je došao i Ivan Pernar, ali nije uspio ući na pressicu. Naime, redari nisu htjeli pomaknuti ogradu i dopustiti mu da uđe na velesajam.

- Nekakvi Senfovi redari opet ne daju ulaz. Kažu da tu ne mogu ući, a ne znam zašto, rekao je Pernar kako se vidi na videozapisu koju je snimio na ulazu.

image

Ivan Pernar ispred Zagrebačkog velesajma

Ranko Suvar/Cropix
image

Ivan Pernar

Ranko Suvar/Cropix
image

Ivan Pernar

Goran Mehkek/Cropix

Na ulazu je bilo i nekoliko građani s natpisima "Ostavka" i "Očito da ne možeš" koji također nisu mogli ući na Velesajam.

"Hoću vam pokazati koliko je Tomašević omiljen u narodu i koliko ga je ljudi došlo vidjeti. Ovi zaštitari te oduševljene ljude ne puštaju unutra", rekao je.

"Senf svjesno vodi kampanju u kojoj građane udaljava od sebe. On je došao na vlast uz pomoć protestnih glasova. On te glasače uz sebe više nema jer je grad u jadnom stanju", ustvrdio je.

Ovo nije prvi put da je Pernar pokušao upasti na konferenciju za medije. Nakon što je pressica na otvaranju pješačke zone u centru Zagreba zbog njega prekinuta, Pernaru je prošlog utorka onemogućen ulaz u Dom zdravlja Zagreb – Istok, gdje je Tomašević otvarao savjetovalište za demenciju.

image

Ivan Pernar

Ranko Suvar/Cropix
image

Ivan Pernar

Ranko Suvar/Cropix

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:03