NE ODUSTAJE

Pernar i dalje obilazi škole, učenici ga opet gađali jajima: Pojavila se i snimka!

Učenicima predstavlja svoje stavove o raznim temama, prvenstveno iz područja medicine, od kojih su neki i vrlo štetni za zdravlje

Pernar pred školom

 TikTok

Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar i dalje obilazi škole u Zagrebu i okolici i učenicima predstavlja svoje stavove o raznim temama, prvenstveno iz područja medicine, od kojih su neki i vrlo štetni za zdravlje.

Jučer je stigao i pred Srednju školu Vrbovec, a netko od učenika Pernara je pogodio jajetom, ubrzo se pojavila i snimka, piše Radio Vrbovec.

Podsjetimo, Pernar je od početka ove školske godine počeo svoj pohod po zagrebačkim školama gdje učenicima iznosi svoje vrlo dvojbene stavove, a učenici su ga i pred gimnazijom u Križanićevoj također gađali jajima, o čemu je Jutarnji već pisao.

Na Pernarovo obilaženje škole reagirala je Pravobraniteljice za djecu, ali i policija.

Policijska uprava zagrebačka zaprimila je i reakciju Pravobraniteljice za djecu koja je bila potaknuta određenim brojem reagiranja roditelja, vezano uz ponašanje javne osobe u blizini odgojno-obrazovne ustanove.

Zagrebačka VI. policijska postaja uputila je većini srednjih škola na njihovom području (Novi Zagreb) dopis u kojemu mole ravnatelje da obavijeste policiju ako imaju saznanja da pred njihovu školu dolazi bivši saborski zastupnik Ivan Pernar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:36