POTPUNO LUDILO

Pernar objavio da je na putu do Zambije ‘zaglavio u imigracijskom‘ pa poručio: ‘Sve je u redu, samo trolam...‘

Prije ovoga, Pernar je podnio kaznenu prijavu DORH-u zbog četiri para iz Hrvatske koji su posvojili djecu iz Afrike

Ivan Pernar

 Vanesa Pandzic/CROPIX

"Dragi prijatelji, operacija Z, nažalost, ne ide po planu. Zaglavio sam u imigracijskoj službi i ne puštaju me u zemlju, žele me deportirati nazad istom rutom kojom sam došao. Povratni let će vjerojatno biti već u popodnevnim satima", ovo je poruka koju je Ivan Pernar objavio na kanalu Telegram nakon što je, kako tvrdi, otputovao u Zambiju.

No, ubrzo je objavio novu poruku.

"Dragi prijatelji, nemojte brinuti, sve ide po planu, samo sam trolao medije malo, znam da nemaju nikakvu nadu pa sam im dao lažnu", napisao je.

Podsjetimo, bivši saborski zastupnik i bivši član Živoga zida ranije je objavio i fotografiju zrakoplovne karte te snimku iz aviona. Navodno je letio iz Beča za Kairo, a zatim dalje do Zambije.

Prije svega ovoga, Pernar je podnio kaznenu prijavu DORH-u zbog četiri para iz Hrvatske koji su posvojili djecu iz Afrike.

- Rekao sam - gledajte, zna se da se iz tog Konga ne mogu posvajati djeca. Tamo ne mogu ni homoseksualci ni transrodne osobe posvajati djecu. Jasno je da dva od četiri para nisu upisana u registar posvojitelja - rekao je nedavno Pernar.

Njega je pravobraniteljica za ravnopravnost spolova Višnja Ljubičić kazneno prijavila za javno poticanje na mržnju i nedozvoljenu upotrebu osobnih podataka, a on je njoj uzvratio sličnom kaznenom prijavom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. ožujak 2024 17:56